Hjertevarm kanin

Pelsløse Mr. Bigglesworth skulle avlives – ble kjendis istedenfor

Nå lever han det gode liv som nettkjendis.

MR. BIGGLESWORTH: Kaninen Mr. Biggleswort mangler pels alle andre steder enn på snuten. Det har gjort ham til kjendis. FOTO: Instagram/@mrbigglesworthrabbit
MR. BIGGLESWORTH: Kaninen Mr. Biggleswort mangler pels alle andre steder enn på snuten. Det har gjort ham til kjendis. FOTO: Instagram/@mrbigglesworthrabbit Vis mer
Publisert

Da Mr. Bigglesworth ble født i Australia i 2017 gikk han en mildt sagt usikker fremtid i møte. Kaninen lider nemlig av en genfeil som gjør at han savner pels.

De to første månedene av sitt liv bodde han hos oppdretteren, på en gård i Australia, og da ingen ville kjøpe den hårløse kaninen, var avliving et dystert alternativ. For en kanin uten pels – selve kjennetegnet på en kosekanin?

Et lykketreff ville imidlertid ha det til at dyrekjære Cassandra Hall kom over en annonse fra kaninoppdretteren. «Hårløs, ikke til salgs» sto det under bildet av den lett rosa Mr. Bigglesworth.

Cassandra smeltet umiddelbart, og gjorde ikke veiene lange ut til gården. Etter å ha snakket med oppdretteren, besluttet han å gi henne kaninen, skriver allas.se.

Egen smykkekolleksjon

Hjemme hos Cassandra tok Mr. Bigglesworths liv en helt ny vending. Borte var kalde dager, og trusselen om avliving. For hvem bryr seg om pels, når man har en kjærlig og nevenyttig matmor, som vet å kle opp en ung gentleman?

Mr. Bigglesworth gikk fra pelsløs og kald, til pen i tøyet og hjertevarm, og i dag er han blitt nettkjendis, til glede for fans verden over. Den lille tassen har 140 tusen følgere, og til og med egen blogg, kleskolleksjon, nettbutikk og smykkekolleksjon!

Men det betyr ikke at den pelsløse kaninen ikke er et lett offer for netthets. I en av postene skriver matmor under bildet av sin venn:

«Mr Bigglesworth lider av en sjelden hårløs genetisk tilstand, men vi elsker han som han er, ingen negative kommentarer vær så snill».

SAMMEN: ... mot mobbing. FOTO: Instagram/@mrbigglesworthrabbit
SAMMEN: ... mot mobbing. FOTO: Instagram/@mrbigglesworthrabbit Vis mer

Oppkalt etter kjendiskatt

Det hører med til historien at Mr. Bigglesworth er oppkalt etter den nakne katten til Dr. Evil i «Austin Powers»-filmene. I dag nyter vår venn dagene sammen med matmor og sin «søster», kaninen Cinnamon Bun.

Ifølge matmor kan frøken Cinnamon Bun være nokså frekk mot mennesker, men mot Mr. Bigglesworth viser hun kun kjærlighet:

– Hun steller med ham og ligger ved siden av ham hele tiden. Hun er den perfekte partner og blir aldri sur eller humørsyk mot ham. Det er hun bare mot mennesker.

Og hvem vet, kanskje blir det noen kaninunger etter hvert, med humøret til Cinnamon Bun, og skjønnheten til Mr. Bigglesworth?

BABYBILDE: Mr. Bigglesworth pusset potene og gjorde seg fin for fotografen da han var baby. FOTO: Instagram/@mrbigglesworthrabbit
BABYBILDE: Mr. Bigglesworth pusset potene og gjorde seg fin for fotografen da han var baby. FOTO: Instagram/@mrbigglesworthrabbit Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer