Eldreomsorg

Pensjonistenes Rihanna-show går viralt

Og det er ikke første gang eldrehjemmet setter fyr på nettet.

ELDREOMSORG: Beboerne på det amerikanske pleiehjemmet setter fyr på nettet med sitt Rihanna-show. FOTO: Faksimile TikTok/@Arcadiasrlivingbg
ELDREOMSORG: Beboerne på det amerikanske pleiehjemmet setter fyr på nettet med sitt Rihanna-show. FOTO: Faksimile TikTok/@Arcadiasrlivingbg Vis mer
Publisert

Pauseunderholdningen på amerikanske Super Bowl regnes som noe av det ypperste en artist kan oppnå. Super Bowl er en av de dyreste annonseplassene for næringslivet, og seertallene er astronomiske. I 2023 var det Kansas City Chiefs som møtte Philadelphia Eagles i finalen, som ble spilt i Glendale i Arizona.

Artisten som underholdt i 2023 var Rihanna, og verdensstjernen skapte historie ved å være den første artist – noensinne – som har opptrådt i pauseshowet mens hun var gravid.

Inspirert av Rihanna

Under Rihannas fartsfylte show, det hun var kledd i helrødt og omgitt av dansere i hvitt, spilte hun hits som «We Found Love», «Where Have You Been», «Diamonds» og «Work».

Noen som har latt seg inspirere av Rihannas gnistrende show, er beboerne ved eldresenteret Arcadias Living i Kentucky. Med mye latter og innlevelse, har nemlig pensjonistene rekonstruert Rihannas sceneshow til låten «Rude boy».

De eldre kledde seg i samme farger som stjernen og danserne hennes, og resultatet, der pensjonistene lager formasjoner og mimer, har gått som en farsott på TikTok.

På få dager fikk videoen over 20 millioner visninger, og over tre millioner likes. Pleiehjemmets TikTok-konto doblet seg på få dager, fra drøy 50 tusen følgere til nærmere hundre tusen i skrivende stund.

@arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show 💃🪩🏈🤍🎶🎤 #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound - Brian Esperon

Det er ikke første gang pleiehjemmet gjør seg bemerket på sosiale medier. Da pensjonistene rekonstruerte en scene fra filmen «Zoolander» eksploderte nettet, og nærmere en million seere lot seg sjarmere av de eldre som liksom dultet borti hverandre, og mimer til den ikoniske replikken fra filmen, «I'm not your brah».

Reaksjonene på videoene fra eldrehjemmet har ikke latt vente på seg. Folk legger igjen kommentarer der de heier på beboerne. «Må vi være pensjonister for å bo der?» spør en, mens en annen skriver: «Jeg elsker dette. Jeg savner bestemoren og bestefaren min så mye. Dette var perfekt».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer