Pernilla Wahlgren

Pernilla med gripende hyllest til sønnen

Og kommer samtidig med et stikk til sin fremtidige svigerdatter ...

PERNILLA WAHLGREN: Den populære svenske artisten og programlederen la i september 2023 gripende ord om sin sønn. Her fra da Pernilla deltok i «Allsang på grensen» i 2019. FOTO: NTB
PERNILLA WAHLGREN: Den populære svenske artisten og programlederen la i september 2023 gripende ord om sin sønn. Her fra da Pernilla deltok i «Allsang på grensen» i 2019. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Pernilla Wahlgren er en av nabolandets mest elskede artister og programledere, og ble for alvor kjendis, da hun deltok i Melodifestivalen med låten «Piccadilly Cicus» i 1985.

Hun var fra før en ekte barnestjerne, fra en skuespillerfamilie, og spilte Esmeralda i Ingmar Bergmans Oscar-vinnende film «Fanny og Alexander». Pernilla har siden også mottatt flere priser for sine teaterroller.

I dag er hun kanskje aller mest kjent for sitt realityshow «Wahlgrens Verden» der både foreldrene og barna medvirker, på en mildt sagt lite forknytt måte. KK har tidligere skrevet om datteren Biancas frittalende utsagn om sitt eget sexliv, og at hun syntes mammas nye kjæreste var svært kjekk. Bianca har også gått hardt ut mot eldre kvinner, og bestemødre, som hun mener er de verste på å spy ut netthets.

Heller ikke Pernilla har ligget på latsiden, verken når det kommer til overskrifter eller musikalske show, og gleden var stor blant fansen da hun overtok stafettpinnen for det populære allsangprogrammet «Allsång på Skansen».

Gift med danseren sin

Pernilla var i årene 1993 til 1996 gift med dansere Emilio Ingrosso, og sammen fikk de barna Benjamin, Bianca og Oliver. Og det er førstnevnte sønn Pernilla roser i et rørende innlegg på Instagram.

I forbindelse med sønnens 26-årsdag har Pernilla samlet et knippe bilder fra oppveksten og voksenlivet – og ikke minst en kostelig videosnutt fra sønnen er rundt 8–9 år – som hun har lagt ut med en tekst gjennomsyret av morskjærlighet:

«BENJAMIN MIN BENJAMIN BENJAMIN!»

begynner Pernilla innlegget og fortsetter:

«I dag for 26 år siden fikk jeg den fineste lille gutten på jorden. Du og jeg har alltid hatt et veldig nært forhold, fra den dagen du ble født!».

Hun kan ikke få fullrost hvor stolt hun er over sønnen:

«Så omtenksom, godhjertet, sinnssykt morsom, driftig og sprudlende hele deg», skriver Pernilla-

Stikk til svigerdatter

Hun går over til å skryte av sønnens talenter, og kaller det en bonus at han i tillegg er et geni på kjøkkenet.

Og hvem vet om det kanskje kan komme en fremtidig partner til gode?

Moren mener hvert fall at det som til slutt får sønnen er svært heldig:

«Den jenta som lykkes å fange hjertet ditt kan prise seg lykkelig», skriver Pernilla, og byr raust på en selvironisk kommentar:

«Og (hun) får MEG på kjøpet», etterfulgt av en oppkavet smileemoji.

Pernilla avslutter med å ønske Benjamin verdens beste bursdag, og kommentarfeltet er fullt av gratulasjoner fra fans og svenske kjendiser.

Men gladest er kanskje bursdagsbarnet selv. I kommentarfeltet skriver han til moren, etterfulgt av et rødt hjerte:

«Elskede mamma!!!! Elsker deg så mye at det gjør vondt».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer