Pernilla Wahlgren:

Pernilla Wahlgren åpner opp om bryllupsplanene: - Et mareritt

Artisten planlegger bryllup med samboeren.

PERNILLA WAHLGREN: Den svenske artisten og programlederen Pernilla Wahlgren fant lykken med Christian Bauer. Foto: Pernillawahlgren/Instagram
PERNILLA WAHLGREN: Den svenske artisten og programlederen Pernilla Wahlgren fant lykken med Christian Bauer. Foto: Pernillawahlgren/Instagram Vis mer
Publisert

Våren 2021 kunne Pernilla Wahlgren (55) bekrefte at hun hadde funnet lykken, etter mange år som singel. Den utvalgte er svenske Christian Bauer (57).

I desember i fjor, halvannet år etter at paret møttes, forlovet de seg. Siden den gang har det ikke vært mye bryllupsprat - men nå letter de begge på sløret om det kommende bryllupet i hvert sitt intervju med Expressen.

Han har kontroll

Wahlgren er for tiden aktuell som programleder i «Allsång på Skansen», men på hjemmebane står hun også midt i bryllupsplanlegging. Overfor avisen erkjenner hun at det ikke faller henne naturlig å planlegge ting så «langt» i forveien.

- Det er et mareritt for en som meg, som elsker å være sent ute og gjøre alt i siste liten. Jeg skjønte plutselig at man må begynne å planlegge alt allerede nå, sier Wahlgren.

Heldigvis for henne er forloveden med på planleggingen. Ifølge Bauer har han bedre kontroll på bryllupet, enn Wahlgren.

Paret har ikke satt noen dato for når de skal vies, men ser for seg at seremonien enten finner sted i Spania eller i Sverige. Å finne lokale har imidlertid vært vanskelig, da det særlig i Spania må reserveres halvannet år i forveien.

Blir ikke kirkebryllup

Til tross for at selve lokalet ikke er bestemt ennå, er de enige om én ting:

- Det blir ikke i kirken, forteller Bauer til Expressen.

Wahlgren begrunner valget med at de begge har vært gift tidligere. Hun var gift med Emilio Ingrosso (58) frem til 2002, og paret deler barna Oliver (33), Bianca (28) og Benjamin Ingrosso (25).

- Jeg skal ikke bruke marengskjole, og det blir nok ikke bryllup i kirke denne gangen. (...) Vi vil begge at det har noe med naturen å gjøre, sier hun.

Paret er bare i startfasen av planleggingen ennå, og det gjenstår fortsatt vesentlige detaljer - som hvor mange gjester de skal ha, og hvem de skal være. Wahlgren bedyrer likevel at det «blir veldig gøy» å gifte seg.

Samboere

I lang tid har Wahlgren ventet på at drømmehuset skal bli ferdigbygget. I startfasen av byggingen var tanken å flytte inn alene, sammen med sønnen Theodor (16).

Slik ble der imidlertid ikke.

Innen innflytningsdatoen hadde hun altså blitt forelsket - og paret flyttet like greit inn i luksusvillaen sammen. Samboerskapet røpet de kun dager før forlovelsen.

«Lykken er total. Første natten i det nye huset med min nye samboer», skrev Bauer på Instagram den gang.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer