Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren: – Jeg skjønner at folk blir irriterte

Den svenske stjerna har forståelse for reaksjonene fra fansen.

PERNILLA WAHLGREN: I 2019 gjestet svenske Pernilla Wahlgren programmet «Allsang på grensen» på TV2. Høsten 2022 ble det kjent at hun har fått ny jobb. FOTO: NTB
PERNILLA WAHLGREN: I 2019 gjestet svenske Pernilla Wahlgren programmet «Allsang på grensen» på TV2. Høsten 2022 ble det kjent at hun har fått ny jobb. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den svenske artisten Pernilla Wahlgren (54) har gjennom 30 år vært en av Sveriges mest elskede artister, med deltakelse i Melodifestivalen og utsolgte konserter landet rundt. De siste årene har hun dessuten etablert seg som realitystjerne i serien Wahlgrens Värld, der hun, barna, foreldrene og kjæresten byr på i rike monn hver eneste uke.

Pernilla var i sin tid gift med danseren Emilio Ingrosso, og paret fikk barna Bianca, Benjamin og Oliver.

Bianca Ingrosso er influencer og har flere ganger tatt til motmæle mot mobbing og krenkelser. KK har tidligere skrevet om Biancas sinne mot eldre damer som hetser henne i kommentarfeltet på sosiale medier, og om hennes frittalende betraktninger rundt sine onanivaner. Bianca har dessuten lansert en egen makeup-serie, og regnes som en av Sveriges mest fremgangsrike influencere.

Benjamin Ingrosso er artist som sin mor, og har gjort det godt i Eurovision-sammenheng, og også han medvirker i Wahlgrens Värld.

Nyforelsket

Selv er Pernilla temmelig nyforelsket i Christian Bauer (55), som hun møtte i løpet av serien, og som har blitt en del av ikke bare familien, men også realityprogrammet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer