Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren: – Jeg skjønner at folk blir irriterte

Den svenske stjerna har forståelse for reaksjonene fra fansen.

PERNILLA WAHLGREN: I 2019 gjestet svenske Pernilla Wahlgren programmet «Allsang på grensen» på TV2. Høsten 2022 ble det kjent at hun har fått ny jobb. FOTO: NTB
PERNILLA WAHLGREN: I 2019 gjestet svenske Pernilla Wahlgren programmet «Allsang på grensen» på TV2. Høsten 2022 ble det kjent at hun har fått ny jobb. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den svenske artisten Pernilla Wahlgren (54) har gjennom 30 år vært en av Sveriges mest elskede artister, med deltakelse i Melodifestivalen og utsolgte konserter landet rundt. De siste årene har hun dessuten etablert seg som realitystjerne i serien Wahlgrens Värld, der hun, barna, foreldrene og kjæresten byr på i rike monn hver eneste uke.

Pernilla var i sin tid gift med danseren Emilio Ingrosso, og paret fikk barna Bianca, Benjamin og Oliver.

Bianca Ingrosso er influencer og har flere ganger tatt til motmæle mot mobbing og krenkelser. KK har tidligere skrevet om Biancas sinne mot eldre damer som hetser henne i kommentarfeltet på sosiale medier, og om hennes frittalende betraktninger rundt sine onanivaner. Bianca har dessuten lansert en egen makeup-serie, og regnes som en av Sveriges mest fremgangsrike influencere.

Benjamin Ingrosso er artist som sin mor, og har gjort det godt i Eurovision-sammenheng, og også han medvirker i Wahlgrens Värld.

Nyforelsket

Selv er Pernilla temmelig nyforelsket i Christian Bauer (55), som hun møtte i løpet av serien, og som har blitt en del av ikke bare familien, men også realityprogrammet.

For tiden turnerer Pernilla Wahlgren Sverige med showet «Pernilla Wahlgren har hybris», og artisten melder på hjemmesiden om utsolgte arenaer landet rundt, og over 150 000 solgte billetter.

Som om ikke det var nok, ble det nylig kjent at Pernilla skal ta over som programleder i folkefavoritten «Allsång på Skansen», som sendes på SVT hver uke om sommeren. Folk strømmer til fornøyelsesparken Skansen i tusentall, for å synge med på slagere, og det er regnet som et ærefullt oppdrag å lede programmet.

– Vil spy

Og det er nettopp her skoen trykker. I podkasten Wahlgren og Wistam, som Pernilla har med sin venninne Sofia Wistam, fortalte Pernilla nylig om kommentarene hun har fått etter at nyheten om programlederrollen på SVT ble kjent. De fleste av dem hyggelige, riktignok, men mange likevel negative.

– Jeg skjønner at det er ting ved meg som irriterer, også det at jeg har et realityshow, der jeg tør å vise mine dårlige sider, sier Pernilla.

Hun forteller at hun skjønner at noen blir lei av å se henne på skjermen. Men at hun har et håp om at seerne tar godt imot henne:

– Jeg håper bare at folk ikke spyr når de ser meg på skjermen, sier Pernilla Wahlgren.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer