«Realitylegendene»:

- Personangrep er ikke bra

Adrian Sellevoll innrømmer at han har lite til overs for ekskjærestens uttalelse.

Fortsett å se med Pluss abonnement

Kjøp Dagbladet Pluss

Har du allerede en bruker? Logg inn

Få tilgang til eksklusive artikler og TV-innhold

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Det blir dramatisk i den siste episoden av «Realitylegendene» når Adrian Sellevoll er hovedgjest. Bergensartisten har hatt flere nær døden-opplevelser, noe han deler med resten av gruppa. Produsert av: Simpl Vis mer
Publisert

«Du er feit. Du er bleik. Hva faen? Du drar deg i håret og tror du er deilig. Du er ikke en dritt bitch. Bare hør her!»

Det uttalte realityprofilen Melina Johnsen (27) i den første sesongen av «Ex on the Beach», til stor ståhei. Ekstra mye oppmerksomhet fikk det da hun seinere vant en Gullruten-pris for deltakelsen, i kategorien «årets deltaker».

Programmet har nemlig bydd på andre ting enn skåling med bobler, romanser på tvers av relasjoner og ferieluksus - som for eksempel grove mobbeanklager.

Johnsens ekskjæreste Adrian Sellevoll (25) er i disse dager å se i Dagbladet-serien «Realitylegendene», hvor det naturligvis blir snakk om eksens omstridte oppførsel.

  • Alle episodene kan du se her.

- Direkte mobbing

- Melina vant en Gullruten for det, og det er jo brutal mobbing, sier han i episoden.

Overfor Dagbladet forklarer Sellevoll at han ikke har særlig til overs for ekskjærestens oppførsel inne i luksusvillaen.

- Det er jo direkte mobbing. Jeg synes det er tåpelig. Jeg har sagt mye stygt gjennom åra jeg også, men akkurat den der var litt på kanten. Personangrep er ikke bra. At hun vant Gullruten-pris for det synes jeg er helt tullete, sier han ærlig.

- Tok Norge med storm

Dagbladet har vært i kontakt med Melina Johnsen, som har fått forelagt ekskjærestens kritikk.

- Jeg vant vel ikke Gullruten på grunn av et utsagn, jeg vant Gullruten fordi jeg er meg selv og jeg tok Norge med storm, svarer hun.

Sellevoll påpeker i dag at han og Johnsen er venner, selv om det er mange år siden de så hverandre sist.

- Vi får opp sånne Snapchat-minner hele tida, som det hender vi sender til hverandre. Det er jo noen minner der. Jeg har ingenting vondt å si om henne i dag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer