Vendela Kirsebom

- Petter er verdens vakreste, gladeste, mest positive person!

Derfor ventet kjendisparet med å avsløre at de er kjærester.

VENDELA OG PETTER: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom møttes da de deltok i «Kjendis-Farmen» i fjor sommer. Nå er de to blitt et par. Til KK åpnet Vendela opp om hvorfor det tok så lang tid før de bekreftet forholdet. Foto: TV 2
VENDELA OG PETTER: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom møttes da de deltok i «Kjendis-Farmen» i fjor sommer. Nå er de to blitt et par. Til KK åpnet Vendela opp om hvorfor det tok så lang tid før de bekreftet forholdet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken bekreftet Vendela Kirsebom (50) til Se og Hør det som hadde ligget i luften lenge - nemlig at hun og Petter Pilgaard (37) er kjærester.

Ryktene begynte å svirre om de to «Farmen»-deltagerne i vinter, men de bedyret at de bare var veldig gode venner. Såpass lang tid tok det at informasjonsrådgivere var inne på at det kunne være et effektivt PR-triks. Rådet var også at de burde melke den usikkerheten en stund og samtidig smile skjevt til banken.

Vendela Kirsebom ler av dette.

– Vi måtte vente. Vi var jo nødt til å kjenne på våre egne følelser først, være helt sikre. Det har gått fort i svingene i det siste, vi har mye å gjøre begge to, så å finne ro til å la dette utvikle seg har ikke vært lett. Det involverer jo ikke bare oss, men de rundt oss også, sier hun og påpeker at forhold er sårbare i begynnelsen, og at det kan være vanskelig å ha offentlighetens søkelys på det.

– Plutselig vet alle noe, og så er man kanskje selv usikker på om det var det var det man mente, ville og tenkte. Derfor er det viktig å være sikker før man går ut med det, sier hun til KK. 

LES OGSÅ: Vendela åpner opp om det å være tenåringsmamma og skilt i en alder av 50

VENDELA OG PETTER: De to møttes som kjent under innspillingen av Kjendis-Farmen i fjor sommer.  Foto: VG/NTB Scanpix
VENDELA OG PETTER: De to møttes som kjent under innspillingen av Kjendis-Farmen i fjor sommer. Foto: VG/NTB Scanpix Vis mer

Aldersforskjellen er uvesentlig 

De to møttes som kjent under innspillingen av «Kjendis-Farmen» i fjor sommer.

– Vi ble først kjempegode venner, tullet litt, så ble det mer seriøst. Noe mer enn vennskap. Petter er verdens vakreste, gladeste, mest positive person. En ordentlig «ja»-mann. Han stiller alltid opp og gir veldig god energi. Også er han veldig snill og god. Og morsom. Jeg ler veldig mye sammen med ham.

- Aldersforskjellen er uvesentlig, sier hun.

– Få tenker at det er et problem at en mann på 70 har en kjæreste på 35. Det er sånne inngrodde greier. At to godt voksne mennesker er kjærester, er da ikke noe problem. Jeg tenker at det er bra med et åpent samfunn der vi er forskjellige.

- To mennesker skal finne ut av hva og hvordan man vil leve. Resten er ikke så viktig, sier hun. 

Å skjule forelskelsen har ikke vært så lett.

– Det har vært vanskelig å late som om det ikke har vært noe som helst, så folk er jo ikke akkurat forbauset, sier Vendela og ler.

– Det var i hvert fall ikke et PR-stunt. Jeg trenger ikke mer PR. Det holder nå. Vi må få være litt i fred.

Se flere bilder av det lykkelige paret under:

LES OGSÅ: Derfor trenger vi flere som Petter Pilgaard

Les hele dybdeintervjuet i KK nr 28 som er i salg fra fredag 14. juli!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer