Pink med stikk til mammapolitiet som kritiserer at barna farger håret

Støtter artistvenninnen Jessica Simpson som fikk massiv kritikk for å la datteren teste ut ny hårfarge.

LER AV KRITIKERNE: Artisten Pink har ingenting imot at datteren Willow på åtte år farger håret. Her er den søte mor-og-datter-duoen fotografert under MTV Video Music Awards i 2017. Pink gjester for øvrig Telenor Arena i Oslo 5. august 2019. FOTO: NTB Scanpix
LER AV KRITIKERNE: Artisten Pink har ingenting imot at datteren Willow på åtte år farger håret. Her er den søte mor-og-datter-duoen fotografert under MTV Video Music Awards i 2017. Pink gjester for øvrig Telenor Arena i Oslo 5. august 2019. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I sommer la popstjernen Jessica Simpson (39) ut et bilde av datteren Maxwell (7) på sin offisielle Instagram-konto, som stolt viste frem sine nyfargede, rosa lokker.

Men kritikken har ikke latt vente på seg, og mammapolitiet har allerede viftet med pekefingeren, og kritisert henne for å opptre uansvarlig.

Ifølge Insider har flere lagt igjen kommentarer av typen «Er ikke hun for ung til å farge håret?», «Jeg vet ikke helt med dette, altså» og «Det er en skam når hun er så ung».

- Tenkte jeg skulle vise hva vi gjorde i går

Det er også mange som støtter 39-åringen, og som mener at hun ikke skal bry seg om kritikken. En av dem som støtter Jessica Simpson er artist-kollegaen Alecia Beth Moore (39) - bedre kjent under artistnavnet Pink.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer