«The Idol»

Popfenomen og kjendisdatter sammen i ny serie

Snart kan vi meske oss med hva de selv kaller «den slibrigste kjærlighetsaffæren i Hollywood».

MYE SEX: Skal vi tro klippene vi så langt har fått sett av den kommende serien hvor The Weeknd og Lily-Rose Depp spiller hovedrollene, vil det bli mørkt, hett og sexy. Perfekt for sene høstkvelder. FOTO: NTB.
MYE SEX: Skal vi tro klippene vi så langt har fått sett av den kommende serien hvor The Weeknd og Lily-Rose Depp spiller hovedrollene, vil det bli mørkt, hett og sexy. Perfekt for sene høstkvelder. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Etter å ha dominert musikkverden i noen år har nå superstjernen Abel Tesfaye, bedre kjent under artistnavnet The Weeknd rettet blikket mot TV-seriens verden.

Han nemlig både spiller, er medskriver og produserer den nye HBO-serien «The Idol».

Serien, som skal handle om musikkindustrien, skriver han sammen med ingen ringere enn hjernen bak suksesserien «Euphoria», Sam Levinson.

Men det er heller ingen fersking han skal spille mot i serien. Den kvinnelige hovedrollen er det Lily-Rose Depp (23) som har. Datteren til Johnny Depp og Vanessa Paradis har siden 2014, i en alder av 15 år, gjort en rekke roller og har spilt i filmer som Tusk, The Dancer og The King i tillegg til å være modell.

Sektleder og ung kvinne

Ifølge «Elle» kan de som elsket Euphoria for dens mørke og litt skrudde historie, glede seg til denne også.

«The Idol» har allerede fått ord på seg for å handle om «den slibrigste kjærlighetshistorien i hele Hollywood». Den skal visst nok handle om en ung, kvinnelig popsanger som starter en romanse med en gåtefull klubbeier som også er leder for en hemmelig sekt. Hva kan gå galt? Men det får ikke forventingsfulle fans svar på riktig enda.

For det er ikke helt klart når premieren for serien er, men ifølge «Elle» sier HBO at det vil bli snart. I mellomtiden har de sluppet den første traileren så langt. Og skal vi dømme etter de få klippene så langt blir det både hett og mørkt i sofakroken og perfekt for lange høstkvelder.

På tå hev

Flere kjente musikkfjes dukker også opp i serien, der i blant sanger og skuespiller Troye Sivan og Jennie fra K-pop gruppen BLACKPINK. Ellers er heller ikke hele rollelisten blitt avslørt enda.

Men til tross for hemmeligholdet har The Weeknd og seriens offisielle Instagram-konto delt en rekke stillbilder fra den kommende serien. Og The Weeknd holder fansen på tå hev ved å skrive at serien er rett rundt hjørnet.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer