Adele

Popikonet Adele (28) viser seg uten sminke

Superstjernen måtte avlyse konsert på grunn av sykdom, og delte derfor bilde av seg selv fra sykesenga med fansen.

USMINKET: Adele er blant annet kjent for sin tykke eyeliner, men denne uka la hun ut bildet av seg selv helt usminket.  Foto: Skjermdump: Instagram
USMINKET: Adele er blant annet kjent for sin tykke eyeliner, men denne uka la hun ut bildet av seg selv helt usminket. Foto: Skjermdump: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2008 har den britiske superstjerna Adele tatt verden med storm. Kjent for sin vakre sangstemme har hun hanket inn flere Grammy-priser og satt verdensrekord da videoen til «Hello» ble avspilt 36 millioner ganger på ett døgn. 

Adele har alltid skilt seg litt ut fra de andre, stereotypiske sangstjernene, med sitt rolige vesen og ikke minst sin formfulle kropp, som hun selv kaller plus-size. Hun er også kjent for sin elegante stil - som ofte kan minne om en 60-tallslook med sotede øyne, eyeliner og tykke, falske øyevipper. 

Nå viser derimot superstjerna seg helt uten sminke - og ja - hun er fortsatt slående vakker! 

LES OGSÅ: Adele: - Er det fordi jeg er kvinne, eller fordi jeg er feit?

«Det er derfor vi elsker deg»

På sin Instagram la hun nylig ut to bilder og en video hvor hun viste seg for fansen - helt naturlig - samtidig som hun avlyste sin konsert i Phoenix på grunn av sykdom. (Se videoen nederst i saken!)

Men selv om Arizona-fansen ikke fikk oppleve den britiske sangeren, hyller de henne for innlegget. 

«Du er vakker! Takk for at du postet et bilde uten sminke! Det er derfor vi elsker deg - du er så ekte og inspirer så mange», skrev en fan. 

En video publisert av @adele

Phoenix, AZ / Aug 16

Et bilde publisert av @adele

Phoenix, AZ / Aug 16

Et bilde publisert av @adele

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer