Katy Perry

Popstjernen har klippet seg kort!

- Jeg var ikke klar før nå, skriver Katy Perry (32).

KATY PERRY: Nå har artisten kvittet seg med de lange lokkene.  Foto: AFP
KATY PERRY: Nå har artisten kvittet seg med de lange lokkene. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden kom nyheten om at popstjernen Katy Perry (32) og skuespilleren Orlando Bloom (40) har valgt å ta en pause fra hverandre. Det bekrefter de i en felles uttalelse.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, har en representant for duoen uttalt til US Weekly.

Bruddet kom som et sjokk for mange av oss, da de to ble observert sammen senest under Vanity Fairs Oscar-fest. Pssst, du kan se vår store bildespesial fra Vanity Fairs her! I tillegg la Orlando ut et bilde av seg selv med Katys hund på Instagram-kontoen sin dagen før de inngikk den såkalte pausen. Hmm her er det noe som skurrer, eller? 

KATY PERRY OG ORLANDO BLOOM: Paret datet i ett år før de bestemte seg for å ta en pause fra hverandre.  Foto: Splash News
KATY PERRY OG ORLANDO BLOOM: Paret datet i ett år før de bestemte seg for å ta en pause fra hverandre. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Stjel stjernenes sminkelooks fra Oscar-utdelingen

Klippet seg kort 

Katy Perry er best kjent som den amerikanske artisten som har levert hits som «I Kissed a Girl», «Hot N Cold», «Firework», «Dark Horse» og «This is how we do», mens Orlando er den engelske skuespilleren alle kjenner som den blåøyde hunken Legolas i «Ringenes herre»-filmene, og selvsagt Will Turner i «Pirates of the Caribbean».

Helt siden Bloom og Perry traff hverandre under fjorårets Golden Globe Awards, har de vært et av Hollywoods mest omtalte par. Selv om de har reist på romantiske ferieturer sammen og spaserer hånd i hånd offentlig, så har de forholdt seg relativt tause om forholdet til pressen. Men tause eller ikke, nå er det altså over for duoen.

I forbindelse med bruddet, eller pausen som de kaller det, har Katy Perry valg å skaffe seg en helt ny look. På Instagram-kontoen sin avslørte hun i helgen at hun har klippet seg kort! Og i bildeteksten til den ene video-snutten har artisten skrevet som følger: I wasnt ready till now. Hmmm, kanskje hun trengte en frisk start? (Pssst, har du lyst til å klippe deg kort? Slik vet du om du kler det!

I videoen spør Katy frisøren sin Chris om hva han synes om den nye sveisen, og han svarer: «Jeg elsker den! Tuller du med meg, jeg har hatt lyst til å gjøre dette helt siden jeg møtte deg». Og vi kunne ikke vært mer enig med ham, Katy ser helt fantastisk ut! 

I WASNT READY TILL NOW

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

LES OGSÅ: Dette er innholdet i Oscar-goodiebagen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer