Ariana Grande

Popstjernens nye flamme vekker oppsikt

Kun tre dager etter at det ble kjent at Ariana Grande og Dalton Gomez skal skilles, kan det se ut til at hun allerede har fått en ny kjæreste.

ARIANA GRANDE: Ariana Grande har det travelt på datingfronten, og skal angivelig ha funnet tonen med Ethan Slater. Foto: Shutterstock / SplashNews.com
ARIANA GRANDE: Ariana Grande har det travelt på datingfronten, og skal angivelig ha funnet tonen med Ethan Slater. Foto: Shutterstock / SplashNews.com Vis mer
Publisert

«Thank U, Next» er ikke bare en sang, men noe popstjernen Ariana Grandes (30) ser ut til å leve etter. Nå har hun nemlig funnet kjærligheten på ny – kort tid etter bruddet med eksmannen, Dalton Gomez. Eiendomsmegleren og Ariana gikk hvert til sitt fordi de var ulike og ønsket forskjellige ting, ifølge kilder, men de har beholdt vennskapet.

Ariana og Dalton giftet seg i mai 2021, men ble separert i januar 2023. Kun tre dager etter at det ble kjent at de skal skilles, kan det se ut til at Ariana allerede har fått en ny kjæreste, ifølge People.

Den nye flammen, Ethan Slater (31), er mest kjent som karakteren Svampebob, fra musikalen «SpongeBob SquarePants». Ethan har et barn fra et tidligere forhold, men forholdet røk mens han spilte inn filmen «Wicked» - hvor Ariana også medvirker som skuespiller. Innspillingen startet i november i fjor, og det var på filmsettet romansen mellom de to oppsto.

Kilder forteller til ET at de to har mye til felles, og at de visstnok har det veldig gøy sammen.

NY KJÆRESTE: Ariana Grande sammen med blant annet Ethan Slater. Foto: Instagram/michelleyeoh
NY KJÆRESTE: Ariana Grande sammen med blant annet Ethan Slater. Foto: Instagram/michelleyeoh Vis mer

Lang datinghistorikk

Ariana ligger ikke på latsiden når det gjelder dating, noe enkelte kritiserer henne for. På Reddit er det flere som er bekymret for at Ethan forlater kone og barn, da forholdet til superstjernen neppe kommer til å vare.

Arianas første, store kjærlighet, var Riverdale-skuespiller Graham Phillips. De møttes i 2008, og romansen varte til 2011.

Hun har siden den gang datet flere kjente menn, deriblant rapperne Big Sean og Mac Miller, artist Mikey Foster og komiker Pete Davidson. Man kan vel trygt si at hun ikke har én type når det kommer til menn.

Filmen «Wicked» har premiere i november 2024.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer