«Maskorama» sesong tre:

Premieredatoen er avslørt

Ventetida er snart over for dem som har gledet seg til mer gjettelek på NRK.

SNART PREMIERE: Tredje sesong av «Maskorama» blir å se på NRK om ikke lenge. Foto: Fredrik Arff
SNART PREMIERE: Tredje sesong av «Maskorama» blir å se på NRK om ikke lenge. Foto: Fredrik Arff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tredje sesong av NRK-suksessen «Maskorama» er tilbake på skjermen lørdag 15. oktober, bekrefter presseansvarlig Tonje Bergmo til Dagbladet.

- Årets «Maskorama» blir supergøy! Seerne våre kan glede seg til åtte veldig detaljrike kostymer og en heltent gjeng med hemmelighetsfulle kjendiser. Ellers blir det gjensyn med Silje og panelet - og noen helt nye bekjentskaper, sier prosjektsjef Jan Egil Ådland i NRK.

I juli fikk Dagbladet bekreftet at Silje Nordnes (37) tar en tredje runde som «Maskorama»-programleder denne høsten. Detektivpanelet bestående av Marion Ravn (38), Nicolay Ramm (33) og Jan Thomas (55) blir også å se i den kommende sesongen.

Lover ny vri

Produksjonen kunne også avsløre at de har en overraskelse på lur.

- Det er det samme herlige og dedikerte detektivpanelet som i de to foregående sesongene, men jeg kan også røpe at det her blir en liten vri. Mer kan jeg ikke si, for i «Maskorama» holder vi hardt på hemmelighetene, uttalte Bergmo den gang.

Også i år er det den svensk-norske designeren Kjell Nordström (59), tidligere kjent som Baron von Bulldog, som står bak kjendisenes imponerende masker og kostymer.

- Det er Kjell Nordström som lager de fantastiske kostymene også i denne sesongen av «Maskorama», og i år vil han nok forsøke å overgå seg selv, sa Bergmo til Dagbladet i juli.

Detektivenes favoritter

En ny «Maskorama»-sesong betyr nye kostymer - og nye kjendiser som gjemmer seg inni dem. Men hvem håper «Maskorama»-profilene selv å se i full vigør på scenen i neste sesong?

- Det hadde vært gøy med Åse Kleveland, Dagfinn Lyngbø eller Kjetil Rekdal, sa detektiv Nicolay Ramm til Dagbladet tidligere i sommer.

Jan Thomas holdt også en knapp på artistlegenden og tidligere kulturminister Åse Kleveland.

- Alexander Rybak hadde vært magisk, og Carola hadde selvfølgelig vært en drøm. I tillegg hadde det vært kjempestas med Hanne Krogh, Elisabeth Andreassen eller Åse Kleveland. Wenche Myhre hadde også vært helt rått, sa kjendisfrisøren til Dagbladet.

- På den yngre siden kanskje Astrid S eller Carina Dahl, la han til.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer