Pretty Woman musikal:

Pretty Woman blir musikal

Vi kan nesten ikke vente!

PRETTY WOMAN BLIR MUSIKAL: Dessverre er det ikke Richard Gere (t.v.) og Julia Roberts (t.h.) som kommer tilbake, men vi ser svært fram til musikalenversjonen av den populære filmen fra 90-tallet! Foto: Scanpix
PRETTY WOMAN BLIR MUSIKAL: Dessverre er det ikke Richard Gere (t.v.) og Julia Roberts (t.h.) som kommer tilbake, men vi ser svært fram til musikalenversjonen av den populære filmen fra 90-tallet! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Pretty Woman» er en av de filmene du kan se om og om igjen og aldri bli lei. Og hver gang «pretty woman, walking down the street, pretty woman» kommer på, går tankene umiddelbart til den romantiske komedien fra 1990. Filmen står øverst på manges lister over favorittfilmer, så her kommer det en gledelig nyhet dersom du skulle kjenne deg igjen i det: Pretty Woman blir musikal!

Ifølge Variety er det Samantha Barks (26), kjent fra filmversjonen av «Les Miserables», som har kapret rollen som Vivian Ward, spilt av Julia Roberts (49) i Pretty Woman-filmen. Tony-vinner Steve Kazee (41) skal ta på seg rollen som millionæren Edward Lewis spilt av Richard Gere (68). Det hele begynner på scenen til Chicago Oriental Theater våren 2018, men skal visstnok også finne seg vei til Broadway etter hvert.

LES OGSÅ: «The Devil Wears Prada» gjør comeback - på broadway

Kazee, som skal spille Edward Lewis i musikalen, la ut en video på Instagram-kontoen sin hvor han delte nyheten med følgerne sine: «Dersom jeg glemmer å fortelle deg det senere, Pretty Woman: The Musical kommer på Broadway høsten 2018 og med en verdenspremiere i Chicago 13. mars». Kollegaen hans, Barks, har enda ikke lagt ut noe på bildedelingstjenesten, men har brukt Twitter-kontoen sin til å dele de gledelige nyhetene: «Jeg gleder meg SÅ til @PrettyWomanBway. Tusen takk for alle de hyggelige meldingene dere har sendt», skriver hun.

Musikalen har altså premiere i Chicago 13. mars 2018 - 28 år etter at filmen hadde premiere. Og mye har skjedd siden den tid. Se hvordan Pretty Woman-stjernene ser ut i dag her!

LES OGSÅ: Kate Hudson med radikal stilforvandling: - Min seks år gamle sønn shavet bort håret mitt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer