Prins Harrys ekskjæreste er forlovet med ekskjæresten Harry Wentworth-Stanley

Cressida Bonas har fått ring på fingeren.

FORLOVET: Cressida Bonas har funnet lykken på ny med ekskjæresten Harry Wentworth-Stanley. Nå er paret forlovet. FOTO: Skjermdump // Instagram
FORLOVET: Cressida Bonas har funnet lykken på ny med ekskjæresten Harry Wentworth-Stanley. Nå er paret forlovet. FOTO: Skjermdump // Instagram Vis mer
Publisert

Den engelske skuespilleren og modellen Cressida Bonas (30) var av-og-på-kjæreste med prins Harry (34) i perioden 2012 til 2015, og det var mange som trodde at det var nettopp Cressida som kom til å bli prinsens kone.

Men den gang ei - det var den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (37) som stakk av med prinsens hjerte, og som nå kan smykke seg med den tradisjonsrike hertuginne-tittelen.

Cressida Bonas på sin side har funnet tilbake til ekskjæresten Harry Wentworth-Stanley (30). De var sammen før Cressida ble kjæreste med prins Harry, og tok opp kontakten igjen i 2017.

I et innlegg på Instagram-profilen sin avslører Harry Wentworth-Stanley at han og kjæresten nå skal gifte seg. «Vi skal gifte oss!» skriver han til en selfie av seg selv og Cressida - som stolt viser frem forlovelsesringen.

Se dette innlegget på Instagram

We getting married 😁🥰

Et innlegg delt av Harry Wentworth-Stanley (@harrywent)

Harry er sønn av sosietetsparet Nicholas Wentworth-Stanley (65) og Clare Mountbatten (59). De ble skilt i 1997, og moren Clare fant lykken med George Mountbatten (58), med adelstittelen 4th Marquess of Milford Haven.

Mountbatten er jo som kjent et navn med kongelig klang, og er familienavnet til prins Philip (98) - bestefaren til prins Harry. Det var han i som i sin tid krevde at familiemedlemmene, som ikke har kongelig tittel, skulle bruke Mountbatten-Windsor som etternavn.

Siden 2012 har Harry Wentworth-Stanley, ifølge Linkedin-profilen sin, jobbet for den globale eiendomsrådgiveren Savills.

SIDE OM SIDE: Cressida Bonas (midten) og kjæresten Harry Wentworth-Stanley fotografert under et veldedighetsarrangement i London i 2017. Da hadde de akkurat funnet tilbake til hverandre igjen. FOTO: NTB Scanpix
SIDE OM SIDE: Cressida Bonas (midten) og kjæresten Harry Wentworth-Stanley fotografert under et veldedighetsarrangement i London i 2017. Da hadde de akkurat funnet tilbake til hverandre igjen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Følte at hun ble satt i bås

Cressida Bonas og prins Harry har beholdt vennskapet, til tross for brudd i 2015, og hun var invitert i bryllupet mellom Harry og Meghan i mai 2018. Hun var også til stede da prins Harrys kusine prinsesse Eugenie (29) giftet seg i oktober 2018. Det var, ifølge The Telegraph, nettopp prinsesse Eugenie som i sin tid introduserte Cressida Bonas for fetteren prins Harry.

I et intervju med BBC-radioprogrammet Woman's Hour, sendt i 2017, åpnet Cressida opp om hvorfor det ble slutt med prinsen. Hun innrømmer at presset tok overhånd og at forventningene til henne ble for store.

I BRYLLUPET: Cressida Bonas var invitert i bryllupet til ekskjæresten prins Harry og Meghan i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix
I BRYLLUPET: Cressida Bonas var invitert i bryllupet til ekskjæresten prins Harry og Meghan i mai 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror det handler om at vi blir satt i bås. Spesielt her til lands, føler jeg at folk er veldig raske med å forhåndsdømme deg og tenke: «du er jo sånn, så da må du være slik». Det er utrolig frustrerende, spesielt i den bransjen jeg er i. Men da må man bare ta et standpunkt og si: «nei, dette er slik jeg er og dette er det jeg ønsker å gjøre», sa hun i radiointervjuet.

DEN GANG DA: Cressida Bonas og prins Harry fotografert under et arrangement på Wembley Arena i London i 2014. Året etter ble det slutt for godt. FOTO: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Cressida Bonas og prins Harry fotografert under et arrangement på Wembley Arena i London i 2014. Året etter ble det slutt for godt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Cressida Bonas er datter av Mary-Gaye Curzon (72), som på 60-tallet var å regnes som en av Storbritannias «It-jenter». Faren er forretningsmannen Jeffrey Bonas (75). De ble skilt i 1994, da Cressida var fem år.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer