Meghan Markle

Prins Harrys nye kjæreste Meghan Markle er blitt mest Googlet i 2016

La oss bli bedre kjent med stjerneskuddet!

MEGHAN MARKLE: Etter at det ble offisielt at skuespilleren er sammen med prins Harry har det tatt helt av på Google - OG på gaten i London! Foto: Splash News
MEGHAN MARKLE: Etter at det ble offisielt at skuespilleren er sammen med prins Harry har det tatt helt av på Google - OG på gaten i London! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At «Suits»-skuespilleren Meghan Markle (35) skulle trone (et lite forsøk på ordspill) på toppen over de mest Googlede skuespillerinnene i år kom vel egentlig ikke som en stor overraskelse. Selv om Hollywood-stjernen har gjort en svært god karriere på sitt skuespillertalent, er det nok ikke derfor Markle stikker av med den «seieren». I år, nærmere bestemt i høst, ble det nemlig offisielt at hun og selveste prins Harry (32) er i et forhold.

Nyheten om at de to nå er et par har altså gjort at Meghan Markle har blitt Googlet opp i skyene, og med det slått både Angelina Jolie (41) og Marion Cotillard (41) som selv befant seg i blitzregnet en god stund i høst. Avsløringen om at Angelina Jolie og Brad Pitt (52), altså selveste Brangelina, skulle skilles kom som et sjokk på oss alle. Med en gang etter at nyheten ble sluppet, begynte også ryktene å svirre om Pitt hadde innledet et forhold med skuespilleren Marion Cotillard som han spilte mot i Allierte. Disse ryktene fikk holde på en god stund før Cotillard selv måtte ty til bildedelingstjenesten Instagram for å gi alle et svar. Du kan se hele innlegget her.

- Jeg har aldri ønsket å være en typisk «lady who lunches»

Det ble altså Meghan Markle som ble årets mest Googlede skuespillerinne, så la oss bli litt bedre kjent med stjerneskuddet! I likhet med prins Harry, som har arvet sin mors veldedighetsgen, er også Meghan svært opptatt av veldedighetsarbeid. Ifølge Wikipedia ble hun tidligere i år utnevnt til global ambassadør for World Vision Canada og dro til Rwanda for å rette fokus mot deres Clean Water Campaign. Hun har også engasjert seg sterkt i kampen for like rettigheter for transpersoner, og er talskvinne for FN-kampanjen «HeforShe Gender Equality Campaign».

«Jeg har aldri ønsket å være en typisk «lady who lunches», men heller «a woman who works». Denne type arbeid er det som gir energi og næring til sjelen min. Det at jeg kan gjøre dette både på og utenfor kamera er en av fordelene med jobben min», skriver hun på sitt eget livsstilsnettsted The Tig.

KUL DAME: Meghan Markle spiller advokat i tv-serien Suits, men har også en veldig fresh businesstil på privaten også. Foto: Scanpix
KUL DAME: Meghan Markle spiller advokat i tv-serien Suits, men har også en veldig fresh businesstil på privaten også. Foto: Scanpix Vis mer

Gift og skilt på to år

Ved siden av skuespilleryrket har hun også gjort kalligrafi-karriere og i et intervju med Esquire har hun tidligere åpnet opp om den noe «alternative» deltidsjobben. For klisjeen som «up and coming»-skuespiller er jo å ha deltidsjobb som servitør:

- Jeg jobbet aldri som servitør. Jeg gjorde kalligrafi for invitasjoner til for eksempel Robin Thicke og Paula Pattons bryllup.

Meghan har tidligere vært gift med den amerikanske produsenten Trevor Engelson (40). De giftet seg høsten 2011, men to år senere var ekteskapet over. Prins Harry på sin side har foreløpig aldri hatt ring på fingeren. Hans siste seriøse forhold var med den britiske sosieteskvinnen Cressida Bonas (27). De gjorde det slutt våren 2014.

PAR: Meghan Markle og prins Harry ble offisielt et par i høst. Foto: Pa Photos
PAR: Meghan Markle og prins Harry ble offisielt et par i høst. Foto: Pa Photos Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer