Meghan Markle

Prins Harrys nye kjæreste Meghan Markle er blitt mest Googlet i 2016

La oss bli bedre kjent med stjerneskuddet!

MEGHAN MARKLE: Etter at det ble offisielt at skuespilleren er sammen med prins Harry har det tatt helt av på Google - OG på gaten i London! Foto: Splash News
MEGHAN MARKLE: Etter at det ble offisielt at skuespilleren er sammen med prins Harry har det tatt helt av på Google - OG på gaten i London! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At «Suits»-skuespilleren Meghan Markle (35) skulle trone (et lite forsøk på ordspill) på toppen over de mest Googlede skuespillerinnene i år kom vel egentlig ikke som en stor overraskelse. Selv om Hollywood-stjernen har gjort en svært god karriere på sitt skuespillertalent, er det nok ikke derfor Markle stikker av med den «seieren». I år, nærmere bestemt i høst, ble det nemlig offisielt at hun og selveste prins Harry (32) er i et forhold.

Nyheten om at de to nå er et par har altså gjort at Meghan Markle har blitt Googlet opp i skyene, og med det slått både Angelina Jolie (41) og Marion Cotillard (41) som selv befant seg i blitzregnet en god stund i høst. Avsløringen om at Angelina Jolie og Brad Pitt (52), altså selveste Brangelina, skulle skilles kom som et sjokk på oss alle. Med en gang etter at nyheten ble sluppet, begynte også ryktene å svirre om Pitt hadde innledet et forhold med skuespilleren Marion Cotillard som han spilte mot i Allierte. Disse ryktene fikk holde på en god stund før Cotillard selv måtte ty til bildedelingstjenesten Instagram for å gi alle et svar. Du kan se hele innlegget her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer