Thomas Markle

Prins Harrys private smser til svigerfar er offentliggjort

- Meghan og jeg er ikke sinte, vi trenger bare å snakke med deg.

OFFENTLIGGJORT: Prins Harrys private smser til svigerfar Thomas Markle er nå offetliggjort i forbindelse med den pågående rettssaken. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (38) gjorde sin entre i det britiske kongehuset i 2016, har flere av hennes aller nærmeste familiemedlemmer levd godt på navnet hennes.

Faren Thomas Markle (75) delte private historier og bilder av datteren til amerikansk og britisk tabloidpresse, og stilte også opp på egne fotorigg i regi av tabloidpressen som han fikk betalt store summer for. Dette har gjort at forholdet mellom far og datter har kjølnet, og Meghan har tatt avstand fra sin far de siste årene.

Det samme har etter hvert også svigersønnen prins Harry (35) gjort.

Våren 2020 ble flere private smser sendt av Harry til svigerfar Thomas offentliggjort, i forbindelse med den pågående rettssaken mot den britiske tabloidavisen Daily Mail. Meghan har nemlig saksøkt avisen for å ha trykket et privat brev - og dermed for å ha brutt personvernet og opphavsrett, og spredning av privat informasjon.

Det er den britiske avisen The Guardian som siterer fra rettsdokumentene, og det kommer tydelig frem at både prins Harry og Meghan har forsøkt å ha en god dialog med Thomas Markle - men ikke lykkes. Smsene ble sendt i dagene før bryllupet våren 2018.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer