Prins Louis dåp:

Prins Louis av Cambridge ble døpt samme sted som tante Meghan!

Hertuginnen ble nemlig døpt og konfirmert i en hemmelig seremoni kort tid før bryllupet.

PRINS LOUIS DÅP: Mandag 9. juli døpes lille prins Louis Arthur Charles, her med storesøster prinsesse Charlotte, i Det kongelige kapell i St. James' Palace - samme sted som storebror prins George og tante Meghan. Hun ble nemlig døpt i all hemmelighet i mars. FOTO: NTB Scanpix
PRINS LOUIS DÅP: Mandag 9. juli døpes lille prins Louis Arthur Charles, her med storesøster prinsesse Charlotte, i Det kongelige kapell i St. James' Palace - samme sted som storebror prins George og tante Meghan. Hun ble nemlig døpt i all hemmelighet i mars. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 9. juli ble prins Louis Arthur Charles av Cambridge døpt i Det kongelige kapell i St. James' Palace. Han kom til verden 23. april, og er prins William (36) og hertuginne Kates (36) tredje barn.

Det er ikke lenge siden den forrige royale dåpen fant sted i nettopp St. James' Palace, for i mars ble hertuginne Meghan (36) døpt og konfirmert samme sted. Den hemmelige seremonien, som ifølge britiske Express varte i 45 minutter, fant altså sted to måneder før det kongelige bryllupet som ble avholdt på Windsor Castle lørdag 19. mai.

Da Meghan og prins Harry annonserte forlovelsen i november 2017, bekreftet Kensington Palace at den kommende hertuginnen kom til å døpes og konfirmeres før bryllupet. Meghan anser seg selv som protestant, og gikk på katolsk skole da hun var yngre.

Dåpsseremonien ble forrettet av Justin Welby, erkebiskop av Canterbury, som også viet hertuginne Meghan og prins Harry (33). Det er også Welby som skal forrette under dåpen til prins Louis. For øvrig ble storebror prins George også døpt i dette kapellet, mens storesøster prinsesse Charlotte ble døpt i St. Mary Magdalene-kirken i Sandringham. Prins Louis skal bære den samme dåpskjolen som sine søsken.

STOLTE FORELDRE: Prins Louis er prins William og hertuginne Kates tredje barn. Han kom til verden 23. april 2018. FOTO: NTB Scanpix
STOLTE FORELDRE: Prins Louis er prins William og hertuginne Kates tredje barn. Han kom til verden 23. april 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Savannah (7) stjal glansen fra hertuginne Meghans slottsbalkongdebut!

Intim seremoni med nærmeste familie

Dåpen 9. juli er ventet å være en intim seremoni, hvor rundt 30 av de nærmeste i familien og kretsen rundt prins William og hertuginne Kate er invitert. Det er ventet at alle medlemmene av det britiske kongehuset kommer, i tillegg til hertuginne Kates nærmeste familie.

Også hertuginne Kates gravide lillesøster Pippa Middleton (34) er ventet å se i dåpen. Hun venter sitt første barn med ektemannen James Matthews (42).

Forhåpentligvis får vi også se dronning Elizabeth (92) og ektemannen prins Philip (97) - til tross for at de begge to har vært preget av sykdom den siste tiden.

Men mest spent er vi jo selvfølgelig på å se dåpsbarnet og hans sjarmerende storebror George og storesøster Charlotte! Sist gang vi så prins Louis var da Kensington Palace la ut bilder av den nyfødte prinsen og hans søster på sosiale medier i begynnelsen av mai - og mye har garantert skjedd siden den gang!

FERSK: Kort tid etter at prinsen ble født delte Kensington Palace bilder av den lille prinsen. FOTO: NTB Scanpix
FERSK: Kort tid etter at prinsen ble født delte Kensington Palace bilder av den lille prinsen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hertuginne Meghans bror: - Bryllupet med prins Harry har splittet familien vår

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer