Meghan og Harrys Oprah-intervju

Prins William bryter tausheten etter sjokk-intervjuet

- Vi er absolutt ikke en rasistisk familie.

PRINS WILLIAM: Harrys storebror bryter tausheten etter det sjokkerende Oprah-intervjuet. Foto: NTB
PRINS WILLIAM: Harrys storebror bryter tausheten etter det sjokkerende Oprah-intervjuet. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) sjokkerte hele verden da de nylig åpnet opp om hvordan de siste årene har vært i den britiske kongefamilien. Meghan, som har vokst opp i California og er en kjent skuespiller, fikk livet sitt snudd på hodet da hun forelsket seg i den britiske prinsen.

Men historien ble ikke like eventyrlig som hverken hun eller Harry kanskje hadde tenkt. I en god stund nå har vi forstått at det ikke har vært en dans på røde roser for hertugparet av Sussex.

SJOKKERENDE: I intervjuet med Oprah kan hertuginne Meghan fortelle om den tøffe tiden. Foto: NTB
SJOKKERENDE: I intervjuet med Oprah kan hertuginne Meghan fortelle om den tøffe tiden. Foto: NTB Vis mer

Dette fikk vi et innblikk i da paret lot seg intervjue av Oprah Winfrey (67). Her kan Meghan blant annet fortelle at det på et tidspunkt var så ille at hun vurderte å ta sitt eget liv.

Paret kunne også fortelle at det på et tidspunkt under Meghans første graviditet ble gitt uttrykk for at det var bekymringer rundt hudfargen til deres første barn.

BURSDAGSBARN: Den aller første utenlandsturen til lille Archie gikk til Sør-Afrika, hvor han blant annet besøkte erkebiskop Desmond Tutu med foreldrene prins Harry og Meghan. Da var den lille sjarmøren knapt fem måneder. VIDEO: KK Vis mer

Det er opplysninger som dette som har gjort at hele verden - inkludert den britiske kongefamilien - har sperret opp øynene sine. Det har i skrivende stund gått noen dager siden intervjuet ble sendt på TV.

9. mars kom uttalelsen fra Dronning Elizabeth (94) og det britiske kongehuset: «Hele familien ble triste av å finne ut av hele omfanget når det kommer til hvor utfordrende de siste par årene har vært for Harry og Meghan. Temaene som ble tatt opp, spesielt rase, er bekymringsverdige. Selv om noen erindringer kan variere, blir de tatt veldig seriøst og vil bli tatt opp av familien privat. Harry, Meghan og Archie vil alltid være svært elskede familiemedlemmer.»

Prins William bryter tausheten etter sjokk-intervjuet

Nå har Harrys bror, prins William (39), også uttalt seg etter intervjuet. Sky News kan nemlig meddele at William ikke har snakket med broren sin etter intervjuet, men at han har planer om å gjøre det.

- Vi er absolutt ikke en rasistisk familie, sa prinsen etter spørsmål fra Sky News.

BRYTER TAUSHETEN: Prins William har ikke snakket med broren etter intervjuet, men har uttalt seg om rasismeanklagene til Sky News. Foto: NTB
BRYTER TAUSHETEN: Prins William har ikke snakket med broren etter intervjuet, men har uttalt seg om rasismeanklagene til Sky News. Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer