Meghan og Harrys Oprah-intervju

Prins William bryter tausheten etter sjokk-intervjuet

- Vi er absolutt ikke en rasistisk familie.

PRINS WILLIAM: Harrys storebror bryter tausheten etter det sjokkerende Oprah-intervjuet. Foto: NTB
PRINS WILLIAM: Harrys storebror bryter tausheten etter det sjokkerende Oprah-intervjuet. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) sjokkerte hele verden da de nylig åpnet opp om hvordan de siste årene har vært i den britiske kongefamilien. Meghan, som har vokst opp i California og er en kjent skuespiller, fikk livet sitt snudd på hodet da hun forelsket seg i den britiske prinsen.

Men historien ble ikke like eventyrlig som hverken hun eller Harry kanskje hadde tenkt. I en god stund nå har vi forstått at det ikke har vært en dans på røde roser for hertugparet av Sussex.

Dette fikk vi et innblikk i da paret lot seg intervjue av Oprah Winfrey (67). Her kan Meghan blant annet fortelle at det på et tidspunkt var så ille at hun vurderte å ta sitt eget liv.

Paret kunne også fortelle at det på et tidspunkt under Meghans første graviditet ble gitt uttrykk for at det var bekymringer rundt hudfargen til deres første barn.

Det er opplysninger som dette som har gjort at hele verden - inkludert den britiske kongefamilien - har sperret opp øynene sine. Det har i skrivende stund gått noen dager siden intervjuet ble sendt på TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer