Prins William

Prins William imponerte med ukjente kunster!

Trebarnsfaren hylles for den rørende gesten.

GRATULERER: Da en tegnspråktolk skulle få en utmerkelse fra Den britiske imperieordenen, visste prins William hvordan han skulle gratulere ham. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video: @kensingtonpalace / Instagram Vis mer
Publisert

Mens skandalene herjer i det britiske kongehuset - med hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) som har ytret at de ønsker å trekke seg tilbake fra kongelige plikter, og prins Andrew (59) som har høstet kritikk for sitt vennskap med den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein - holder prins William (37) det gående med kongelige plikter.

I midten av januar ble det avholdt en utmerkelsesseremoni på Buckingham Palace, hvor trebarnsfaren prins William delte ut medaljer til briter som har utmerket seg den siste tiden. Blant disse var tegnespråktolk Alex Duguid (77), som i en årrekke har formidlet TV-innhold til døve.

Han ble selv døv da han som treåring var utsatt for en ulykke mens han lekte på noen togskinner i England. Han falt, knuste kinnbenet og som følge av dette mistet han hørselen, skriver The Mirror.

Da prins William delte ut prisen til 77-åringen viste prinsen ukjente kunster - og sa «gratulerer, Alex» på tegnespråk. Dette imponerte ikke bare Duguid, men også de som så på TV-sendingen.

JOBBER PÅ: Til tross for at det britiske kongehuset er inne i en relativt ustabil fase med tanke på skandalene som de den siste tiden har vært utsatt for, fortsetter prins William og hertuginne Kate med sine kongelige plikter. Her fra januar 2020. FOTO: NTB scanpix
JOBBER PÅ: Til tross for at det britiske kongehuset er inne i en relativt ustabil fase med tanke på skandalene som de den siste tiden har vært utsatt for, fortsetter prins William og hertuginne Kate med sine kongelige plikter. Her fra januar 2020. FOTO: NTB scanpix Vis mer

- William gjør alltid det lille ekstra, akkurat som moren hans gjorde

På sosiale medier er det flere som har hyllet William for gesten. I kommentarfeltet til videoen, som er lagt ut på Twitter-kontoen til Kensington Palace, renner det inn med fine tilbakemeldinger.

«Prins William er en fantastisk person. Han setter alltid av tid til å få menneskene han møter til å føle seg spesielle og verdsatt. Smilet hans er også så genuint».

«Det er så vakkert å se at William snakker tegnespråk til Mr Duguid, som må ha blitt veldig rørt av denne gesten. Elsker smilet til William når han er ferdig».

«William gjør alltid det lille ekstra, akkurat som moren hans gjorde».

«Massiv respekt til deg, prins William, som har tatt deg tid til å lære litt tegnespråk. Det er de små tingene som bidrar til å gjøre en forskjell».

Se det fine øyeblikket mellom prins William og Alex Duguid i videoen øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer