Prins George:

Prinsen stjal showet

Fansen bet seg merke i spesielt én detalj.

DETALJ: Prins George har rukket å bli åtte år, og vokser i en rasende fart. Her med mamma hertuginne Kate. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB
DETALJ: Prins George har rukket å bli åtte år, og vokser i en rasende fart. Her med mamma hertuginne Kate. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske kongefamilien har i flere år vist seg å være ivrige sportsfans, og det er derfor naturlig at interessen har blitt videreført til de kongelige barna.

Britiske prins George (8) er en av de som har stått fjellstøtt på tribunen under flere fotballkamper og store mesterskap for å heie frem både land og favorittlag - senest under fotball-EM i fjor sommer.

Det er ingen tvil om at hertuginne Kate (40) og prins William (39) liker å ta med seg sønnen på sportsarrangementer, og søndag fikk åtteåringen bli med på sin første rugbykamp.

Det var imidlertid noe annet enn selve kampen som fikk den rojale fansen til å juble, ifølge Hello Magazine.

«Han er så lang!»

Lørdag var det duket for rugbykamp på Twickenham Stadium, og sammen med foreldrene var det en glad og fornøyd prins som jublet fra tribunen.

Flere har riktignok lagt merke til en helt annen detalj hos prinsen. Han har nemlig blitt betraktelig større enn sist man så ham i det offentlige rom.

«Så fint å se de ute sammen igjen! Prins George har blitt så lang!», skriver en fan på Twitter.

STOR GUTT: Prins George vokser i en rasende fart. Foto: Alberto Pezzali / AP / Splash News / NTB
STOR GUTT: Prins George vokser i en rasende fart. Foto: Alberto Pezzali / AP / Splash News / NTB Vis mer

«Når ble prins George så lang?!», skriver en annen, mens en tredje legger til:

«Prins George ser akkurat ut som prins William. De har til og med samme holdning. Og han er så lang!»

GOD STEMNING: Prins William, prins George og hertuginne Kate så ut til å storkose seg under rugbykampen. Foto: Mark Pain / Pa Photos / NTB
GOD STEMNING: Prins William, prins George og hertuginne Kate så ut til å storkose seg under rugbykampen. Foto: Mark Pain / Pa Photos / NTB Vis mer

Hertuginne Kate ble tidligere denne måneden bekytter av Rugby Football Union, mens prins William har vært beskytter av Welsh Rugby Union siden 2016.

Vekket oppsikt

Dette er langt fra første gang den unge prinsen har fått oppmnerksomhet under et sportsarrangement. Da EM-finalen i fotball gikk av stabelen i juli, var det flere som benyttet muligheten til å ytre sin personlige mening om hvordan den da syv år gamle prinsen så ut.

Blant annet skrev flere at han så ut som en «40 år gammel investor», og at det er deilig å se kongefamilien få motgang. England tapte finalen mot Italia.

«Alle som er glade for å se en liten gutt så lei seg har den mest motbydelige karakteren noensinne! Skam dere! Jeg er så lei meg, William, Catherine og George», forsvarte en.

«Han skal bli konge en dag. Han kommer til å klare seg», påpekte en annen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer