Prins George:

Prinsen stjal showet

Fansen bet seg merke i spesielt én detalj.

DETALJ: Prins George har rukket å bli åtte år, og vokser i en rasende fart. Her med mamma hertuginne Kate. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB
DETALJ: Prins George har rukket å bli åtte år, og vokser i en rasende fart. Her med mamma hertuginne Kate. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske kongefamilien har i flere år vist seg å være ivrige sportsfans, og det er derfor naturlig at interessen har blitt videreført til de kongelige barna.

Britiske prins George (8) er en av de som har stått fjellstøtt på tribunen under flere fotballkamper og store mesterskap for å heie frem både land og favorittlag - senest under fotball-EM i fjor sommer.

Det er ingen tvil om at hertuginne Kate (40) og prins William (39) liker å ta med seg sønnen på sportsarrangementer, og søndag fikk åtteåringen bli med på sin første rugbykamp.

Det var imidlertid noe annet enn selve kampen som fikk den rojale fansen til å juble, ifølge Hello Magazine.

«Han er så lang!»

Lørdag var det duket for rugbykamp på Twickenham Stadium, og sammen med foreldrene var det en glad og fornøyd prins som jublet fra tribunen.

Flere har riktignok lagt merke til en helt annen detalj hos prinsen. Han har nemlig blitt betraktelig større enn sist man så ham i det offentlige rom.

«Så fint å se de ute sammen igjen! Prins George har blitt så lang!», skriver en fan på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer