Kongelig

Prinseparet snek seg bort for å pleie kjærligheten

Se de intime og romantiske bildene!

KONGELIG: Prinseparet Sofia og Carl Philip nøt hverandre under konserten på Borgholms slottsruin på Öland i midten av juli. FOTO: Mikael Fritzon / TT / NTB
KONGELIG: Prinseparet Sofia og Carl Philip nøt hverandre under konserten på Borgholms slottsruin på Öland i midten av juli. FOTO: Mikael Fritzon / TT / NTB Vis mer
Publisert

I midten av juli fylte kronprinsesse Victoria 45 år, og festlighetene ble feiret med brask og bram - både av hele den svenske kongefamilien, og selvfølgelig også det svenske folket.

Dagen etter hovedfeiringen dro jubilanten med ektemannen prins Daniel (48) og eldstedatter Estelle (10), samt lillebror prins Carl Philip (43) og hans kone prinsesse Sofia (37), på konsert på idylliske Borgholms slottsruin på Öland.

Det er blitt en tradisjon for den musikkglade kongefamilien å dra på konserter ved slottsruinene på idylliske Öland, øya der de hver sommer holder sommerferie for store og små.

Følsomme under konserten

På plakaten sto den svenske artisten Molly Sandén (30), og det var tydelig å se at ekteparet - som har vært gift siden 2015 - nøt den barnefrie kvelden de hadde sammen.

Ekteparet har sønnene Alexander (6), Gabriel (4) Julian (1), og til tross for at de hadde barnefri og flere medlemmer av storfamilien var til stede på konserten, klarte ekteparet å finne kvalitetstid blant slottsruinene for å pleie kjærligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer