Prinsesse Charlotte sjarmerer fra pappas fang

Se, så stor hun er blitt!

KONGELIG: Prins William og datteren Charlotte sjarmerte alle med sin personlige hilsen til det britiske kvinnelandslaget. I videoen ser man at prinsessen har strukket seg over sommeren. Bildet til høyre er tatt i 2016. FOTO: NTB
KONGELIG: Prins William og datteren Charlotte sjarmerte alle med sin personlige hilsen til det britiske kvinnelandslaget. I videoen ser man at prinsessen har strukket seg over sommeren. Bildet til høyre er tatt i 2016. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I forkant av finalen mellom England og Tyskland, under kvinnenes europamesterskap i fotball på Wembley Stadion den aller siste dagen i juli, sendte syvåringen prinsesse Charlotte sine varmeste lykkeønskninger til «Løvinnene» som skulle ut i kamp på sin egen hjemmebane.

- Lykke til, jeg håper dere vinner. Ha det! sa hun ivrig, mens hun så inn i kamera.

Videosnutten er delt på hertugparets offisielle Instagram-konto.

Fikk ønsket sitt oppfylt

Sittende på pappas prins Williams (40) fang vinket hun til fotballspillerne og ønsket de lykke til med kampen. Også pappa prins William sendte av gårde noen lovord til kvinnene.

- Vi begge ønsker «Løvinnene» masse lykke til i kveld. Dere har så langt gjort det helt fantastisk under mesterskapet, og vi heier på dere hele veien, innledet prinsen.

Og far-og-datter-duoen fikk ønsket sitt oppfylt; det var nemlig de britiske Løvinnene, eller «Lionesses» som de blir kalt, som stakk av med det historiske EM-gullet.

Det er nemlig det britiske kvinnelandslagets første EM-gull noensinne, og både laget og de britiske supporterne kunne juble over 2-1-seier mot de tyske kvinnene.

Takket for å være gode forbilder for datteren

Men det var ikke bare far-og-datter-duoen prins William og prinsesse Charlotte som heiet frem de britiske idrettsutøverne – også David Beckham (47) og datteren Harper Seven (11) sendte lykkeønskninger i forkant av kampen.

GIRA FØR KAMPSTART: Harper Seven Beckham, datteren til fotballegenden David Beckham, var selvfølgelig på plass på Wembely for å se kvinnene spille – og stikke av med EM-gullet. FOTO: Skjermdump Facebook / David Beckham
GIRA FØR KAMPSTART: Harper Seven Beckham, datteren til fotballegenden David Beckham, var selvfølgelig på plass på Wembely for å se kvinnene spille – og stikke av med EM-gullet. FOTO: Skjermdump Facebook / David Beckham Vis mer

David Beckham er jo som kjent tidligere fotballspiller, og har gjort karriere for britiske Manchester United fra 1992 til 2003, og spilte på det britiske herrelandslaget fra 1996 til 2009.

David Beckham la fotballskoene på hylla i 2013, etter å ha spilt for franske Paris Saint-Germain.

Før kampstart la han ut en videosnutt på Instagram, der han filmer datteren Harper som scorer på målet på Wembely før kampstart.

- Let’s go! Bring trofeet hjem! sier den sporty 11-åringen til kamera.

David Beckham takket også for at kvinnene er gode forbilder for datteren Harper.

- Jenter, jeg vil bare ønske dere lykke til! Takk for at dere inspirerer datteren min, og takk for at dere inspirerer hele landet. Ta gullet hjem!

Det norske kvinnelandslaget, med comeback-spiller Ada Hegerberg (27) i spissen, spilte mot England i midten av juli, men måtte innse at slaget var tapt da de engelske kvinnene rundspilte dem på banen. Stillingen ble 8-0 til britene, og Norge endte nest sist i sin gruppe bestående av England, Nord-Irland og Østerrike.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer