Estelle

Prinsesse Estelle dukket uventet opp på jobb med mamma

Den skjønne åtteåringen stjal all oppmerksomheten.

ESTELLE: Den åtte år gamle prinsessen var med mamma kronprinsesse Victoria på jobb, da gullbroen som forener Slussen med Gamla stan i Stockholm ble åpnet. Det er ingen tvil om at hun slekter på sin mor! FOTO: NTB
ESTELLE: Den åtte år gamle prinsessen var med mamma kronprinsesse Victoria på jobb, da gullbroen som forener Slussen med Gamla stan i Stockholm ble åpnet. Det er ingen tvil om at hun slekter på sin mor! FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få som vet å sjarmere som det de svenske kronprinsessebarna gjør, og da prinsesse Estelle (8) uventet dukket opp på jobb sammen med mamma i slutten av oktober var det flere jublet.

Kronprinsesse Victoria (43) og pappa kong Carl Gustaf (74) hadde fått det ærefulle oppdraget med å åpne den nye gullbroen som forender Slussen med Gamla stan i Stockholm.

Ifølge SvenskDam er det en lang tradisjon at den svenske kongefamilien representerer med tre generasjoner, når nye broer i hovedstaden skal innvies. I 1935 var nemlig morfar Carl Gustafs far med da hans far prins Gustaf Adolf (1906-1947) og farfar kronprins Gustaf (VI) Adolf (1882-1973) innviet Klöverblads-slussen, sammen med kong Gustaf V (1858-1950).

Dette var noe dagens kong Carl Gustaf syntes var ekstra spesielt, og som han tok seg tid til å bemerke i talen han holdt til publikum som hadde samlet seg for å se åpningen av den nye broen.

- Og i dag, 85 år og ti dager senere, står jeg har i selskap av min datter, kronprinsessen, og lille prinsesse Estelle, sa 74-åringen tydelig beveget.

- Estelle kommer til å bli en strålende dronning en dag!

Prinsesse Estelle var som vanlig svært blid og fornøyd, og så ut til å trives i rollen som snorklipper sammen med mamma Victoria og morfar kongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer