Bryllup prinsesse Eugenie:

Prinsesse Eugenie viste frem operasjonsarrene på ryggen i bryllupet

- Jeg tror at man kan endre hvordan man definerer skjønnhet ved å vise frem arrene sine, har den kongelige bruden tidligere uttalt.

SPESIELL BRUDEKJOLE: Prinsesse Eugenie ønsker ikke å skjule operasjonsarrene hun har på ryggen, og fikk designduoen Peter Pilotto og Christopher De Vos til å designe en brudekjole med åpen rygg. FOTO: NTB Scanpix
SPESIELL BRUDEKJOLE: Prinsesse Eugenie ønsker ikke å skjule operasjonsarrene hun har på ryggen, og fikk designduoen Peter Pilotto og Christopher De Vos til å designe en brudekjole med åpen rygg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 12. oktober var det duket for årets andre royale bryllup i Storbritannia da dronning Elizabeths barnebarn prinsesse Eugenie (28) og forloveden Jack Brooksbank (32) endelig skulle få lov til å gi hverandre sine ja.

Seremonien ble avholdt på Windsor Castle, hvor også fetter prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) giftet seg i mai. Men denne gangen var det en litt annen stemning utenfor det ærverdige slottet.

Vinden hadde nemlig bestemt seg for å gjøre skikkelig opprør, og flere av gjestene måtte holde godt på hattene sine i det de gikk inn. Det var også flere som fikk hattekreasjonene blåst på bakken, og vinden tok tak i et tre som falt over ende foran inngangspartiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer