Bryllup prinsesse Eugenie:

Prinsesse Eugenie viste frem operasjonsarrene på ryggen i bryllupet

- Jeg tror at man kan endre hvordan man definerer skjønnhet ved å vise frem arrene sine, har den kongelige bruden tidligere uttalt.

SPESIELL BRUDEKJOLE: Prinsesse Eugenie ønsker ikke å skjule operasjonsarrene hun har på ryggen, og fikk designduoen Peter Pilotto og Christopher De Vos til å designe en brudekjole med åpen rygg. FOTO: NTB Scanpix
SPESIELL BRUDEKJOLE: Prinsesse Eugenie ønsker ikke å skjule operasjonsarrene hun har på ryggen, og fikk designduoen Peter Pilotto og Christopher De Vos til å designe en brudekjole med åpen rygg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 12. oktober var det duket for årets andre royale bryllup i Storbritannia da dronning Elizabeths barnebarn prinsesse Eugenie (28) og forloveden Jack Brooksbank (32) endelig skulle få lov til å gi hverandre sine ja.

Seremonien ble avholdt på Windsor Castle, hvor også fetter prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) giftet seg i mai. Men denne gangen var det en litt annen stemning utenfor det ærverdige slottet.

Vinden hadde nemlig bestemt seg for å gjøre skikkelig opprør, og flere av gjestene måtte holde godt på hattene sine i det de gikk inn. Det var også flere som fikk hattekreasjonene blåst på bakken, og vinden tok tak i et tre som falt over ende foran inngangspartiet.

Men været kan man som kjent ikke gjøre noe med. Etter å ha trosset de sterke vindkastene kom de 850 gjestene seg på plass, og seremonien kunne starte.

STOLT FAR: Prinsesse Eugenie ble fulgt inn til seremonien av sin far prins Andrew. FOTO: NTB Scanpix
STOLT FAR: Prinsesse Eugenie ble fulgt inn til seremonien av sin far prins Andrew. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Bruden så strålende vakker ut i en kreasjon fra den britiske designduoen Peter Pilotto og Christopher De Vos, skriver britiske Express. Ifølge samme nettsted har prinsesse Eugenie gjort et poeng ut av å ha en kjole designet med åpen rygg - for å vise frem arrene hun fikk etter en operasjon utført i 2002. Hun fikk nemlig påvist skoliose - en tilstand der ryggraden er bøyd sideveis og rotert tredimensjonalt.

- Jeg tror at man kan endre hvordan man definerer skjønnhet ved å vise frem arrene sine. Jeg synes det er viktig å stå opp for det, har hun tidligere uttalt ifølge Express.

VILLE IKKE SKJULE ARRENE: Prinsesse Eugenie ble operert da hun var 12 år. Da hun fikk designet brudekjolen ønsket hun at arret skulle være en del av kreasjonen. FOTO: NTB Scanpix
VILLE IKKE SKJULE ARRENE: Prinsesse Eugenie ble operert da hun var 12 år. Da hun fikk designet brudekjolen ønsket hun at arret skulle være en del av kreasjonen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Prinsesse Eugenie ble fulgt opp kirkegulvet av sin far prins Andrew (58). Brudens mor Sarah Ferguson (58) og storesøster prinsesse Beatrice (30) fulgte spent med fra sidelinjen.

Prins George (5) og prinsesse Charlotte (3), de to eldste barna til William og Kate, hadde nok en gang fått det ærefulle oppdraget med å være brudepike og brudesvenn. Det så de ut til å gjøre med stor glede!

SJARMØR: Prins George og lillesøster prinsesse Charlotte (nederst til venstre) var brudesvenn og brudepike. FOTO: NTB Scanpix
SJARMØR: Prins George og lillesøster prinsesse Charlotte (nederst til venstre) var brudesvenn og brudepike. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Blant gjestene var selvfølgelig også prins William (36) og hans kone hertuginne Kate (36), som satt side om side med prins Harry og hertuginne Meghan under seremonien. I tillegg var det også flere stoe kjendisnavn som kastet glans over bryllupsseremonien.

Se bilder av kjendisgjestene under:

LES OGSÅ: Prinsesse Eugenie har ett spesifikt krav til den royale bryllupsfesten: - Plastfritt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer