Prinsesse Madeleine:

Prinsesse Madeleine delte supersøtt valentinesbilde av barna!

Slik markerer den vordende trebarnsmoren kjærlighetens dag.

PRINSESSE MADELEINE: I anledning valentinesdagen 14. februar delte svenske prinsesse Madeleine et søtt bilde av sine to barn prinsesse Leonore og prins Nicolas - se bildet i saken! Her er familien på fire fotografert i forbindelse med kronprinsesse Victorias 40-årsfeiring i Stockholm i fjor sommer. Til venstre er ektemann Chris O'Neill. FOTO: NTB Scanpix
PRINSESSE MADELEINE: I anledning valentinesdagen 14. februar delte svenske prinsesse Madeleine et søtt bilde av sine to barn prinsesse Leonore og prins Nicolas - se bildet i saken! Her er familien på fire fotografert i forbindelse med kronprinsesse Victorias 40-årsfeiring i Stockholm i fjor sommer. Til venstre er ektemann Chris O'Neill. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens den danske kongefamilien sørger over tapet av prins Henrik (83) som gikk bort sent på kvelden 13. februar, er stemningen noe lystigere i den svenske kongefamilien.

Fordi prinsesse Madeleine (35) er gift med den amerikanske forretningsmannen Chris O'Neill (43) har hun nok fått den amerikanske tradisjonen med valentinesfeiring ekstra inn i blodet, og kjærlighetens dag feiret hun med et sjarmerende bilde av sine to barn prinsesse Leonore (3) og prins Nicolas (2).

Til bildet skriver hun «Happy Valentines Day from Leonore and Nicolas!», og på bildet har prinsen og prinsessen tatt i bruk hjertebriller og annet utkledningstilbehør for å markere valentinesdagen.

LES OGSÅ: Fadder prinsesse Madeleine viste frem babymagen i nevøens dåp

Venter sitt tredje barn

I august i fjor ble det kjent at prinsesse Madeleine og ektemannen venter sitt tredje barn, og at terminen er satt til mars 2018. Hun går dermed straks inn i sin siste måned av sitt tredje svangerskap.

Det svenske kongeparets yngste datter er aktiv på sosiale medier hvor hun deler stort og smått fra privatlivet og sitt virke som prinsesse av Sverige med følgerne sine, og graviditetsnyheten var intet unntak. I et innlegg på Facebook datert 27. august 2017 bekreftet hun at fire blir fem:

Dette betyr at dronning Silvia (74) og kong Carl Gustaf (71) kan se frem til å ta imot sitt syvende barnebarn til våren. Fra før er de besteforeldre til prinsesse Estelle (5), prins Oscar (snart 2), prins Alexander (1) og prins Gabriel (6 mnd).

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleine og ektemannen bruker «hemmelig» kjærlighetsspråk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer