Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Prinsesse Madeleine og ektemannen bruker «hemmelig» kjærlighetsspråk

Det royale ekteparet har et helt spesielt triks når de vil holde samtalen privat.

PRINSESSE MADELEINE OG CHRIS O'NEILL: Den svenske prinsessen giftet seg med den amerikanske forretningsmannen Chris O'Neill i 2013. I disse dager venter de barn nummer tre. Foto: NTB Scanpix
PRINSESSE MADELEINE OG CHRIS O'NEILL: Den svenske prinsessen giftet seg med den amerikanske forretningsmannen Chris O'Neill i 2013. I disse dager venter de barn nummer tre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det royale ekteparet prinsesse Madeleine (35) av Sverige og Chris O'Neill (43) er ute på romantiske dates - enten det er i London, hvor paret har bodd siden 2015, når de er på besøk hos familien i Stockholm eller på ferie ellers i verden - har de to utviklet en egen måte å kommunisere på for å holde samtalen privat.

Ifølge Svenskdam snakker de nemlig tysk når de er «redde» for at de er omringet av svensker og engelsktalende folk, som kan forstå hva de sier.

Prinsesse Madeleines mor, dronning Silvia (73), ble født i den tyske byen Heidelberg og snakket tysk med barna da de var små. Chris O'Neill på sin side gikk på internatskole i Sveits og hans mors første ektemann, Wolfgang Schoeller, var en tysk forretningsmann. Begge har dermed det tyske språket i blodet.

Svenskdam trekker også frem besøket hos den norske talkshow-verten Fredrik Skavlan, da prinsessen viste klart og tydelig med kroppsspråket at de to har en egen måte å kommunisere på. Forretningsmannens sveis var nemlig litt i ulage, og ved hjelp av et lite vift med fingrene klarte prinsessen å signalisere at ektemannen måtte fikse på håret.

Se video av hele «Skavlan»-besøket under (26:12 ut i klippet kan du se Madeleines morsomme signalement til ektemannen):

LES OGSÅ: Hvorfor er aldri hertuginne Kate og prins William med på royale tilstelninger i Norge?

- Vi ser frem mot at fire skal bli fem!

Det er ingen tvil om at prinsesse Madeleine har funnet sin sjelevenn i den amerikanske forretningsmannen - og i disse dager er hun gravid med parets barn nummer tre. Fra før har de datteren prinsesse Leonore (3) og sønnen prins Nicolas (2). Det var i slutten av august at prinsessen delte den gledelige nyheten på sin åpne Facebook-profil om at paret nå blir trebarnsforeldre. Terminen er satt til mars 2018.

«Chris og jeg er henrykt over å kunne meddele at jeg er gravid. Vi ser frem mot at fire skal bli fem!», skrev Madeleine på sosiale medier.

UTVIDER FAMILIEN: Prinsesse Madeleine venter barn nummer tre, og i mars kommer det et nytt familiemedlem til verden. Dette bildet er tatt under kronprinsesse Victorias 40-årsfeiring i sommer. Foto: NTB Scanpix
UTVIDER FAMILIEN: Prinsesse Madeleine venter barn nummer tre, og i mars kommer det et nytt familiemedlem til verden. Dette bildet er tatt under kronprinsesse Victorias 40-årsfeiring i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste årene har det svenske kongeparet fått det ene barnebarnet etter det andre, og i høst ble Madeleines storebror prins Carl Philip (38) og hans kone prinsesse Sofia (32) foreldre til sønn nummer to, da prins Gabriel kom til verden den aller siste dagen i august i år. Fra før har de sønnen prins Alexander (1). Prins Gabriel døpes i Drottningholms slottskyrka i Stockholm 1. desember - i likhet med flere av de andre kongebarna.

Kronprinsesse Victoria (40) og ektemannen prins Daniel (44) har barna prinsesse Estelle (5) og prins Oscar (1), og dermed blir den lille i prinsesse Madeleines mage kongeparets barnebarn nummer syv.

FAMILIEGLEDE: Det svenske kongeparet kan snart juble over å få barnebarn nummer syv! Foto: NTB Scanpix
FAMILIEGLEDE: Det svenske kongeparet kan snart juble over å få barnebarn nummer syv! Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk hvem som var kronprins Haakons «plus one»!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer