Prinsesse Märtha Louise:

Prinsesse Märtha Louise åpner opp om livet med eksmannen Ari Behn etter bruddet

- Vi har et fint samarbeid om barna.

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Prinsessen trives i morsrollen og har et godt samarbeid med eksmannen. Foto: Astrid Waller, Styling: Maria Mena, Interiørstyling: Tone Kroken, Hår og Make Up: Sissel Fylling
PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Prinsessen trives i morsrollen og har et godt samarbeid med eksmannen. Foto: Astrid Waller, Styling: Maria Mena, Interiørstyling: Tone Kroken, Hår og Make Up: Sissel Fylling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2016 ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (46) og ektemannen Ari Behn (45) skilles etter 14 års ekteskap. De har barna Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9) sammen, og har bestemt seg for å gjøre alt de kan for at skilsmissen ikke skal gå utover de tre døtrene. Derfor bor det tidligere ekteparet bare et steinkast fra hverandre i Lommedalen i Bærum.

I et eksklusivt intervju med SvenskDam-reporter Anna Von Koch, gjort på det Petter Stordalen-eide hotellet At Six i Stockholm i forbindelse med lansering av boken «Født sensitiv» på svensk, åpner hun opp om den nye familiesituasjonen.

- Jeg trives veldig bra med livet mitt, og Ari og jeg har et fint samarbeid om barna. Det er det viktigste, sier den royale trebarnsmoren til SvenskDam.

KK møtte prinsesse Märtha Louise ved påsketider i år, og også da åpnet hun opp om morsrollen. Da hun ble mamma for første gang våren 2003 kjente Märtha Louise på følelsen av å lande i seg selv. Og i verden. Hun opplevde at det var sunt for henne å få barn. Det å erfare at noe annet enn henne selv, et annet menneske, var viktigst i livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer