Prinsesse Märtha Louise:

Prinsesse Märtha Louise åpner opp om livet med eksmannen Ari Behn etter bruddet

- Vi har et fint samarbeid om barna.

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Prinsessen trives i morsrollen og har et godt samarbeid med eksmannen. Foto: Astrid Waller, Styling: Maria Mena, Interiørstyling: Tone Kroken, Hår og Make Up: Sissel Fylling
PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Prinsessen trives i morsrollen og har et godt samarbeid med eksmannen. Foto: Astrid Waller, Styling: Maria Mena, Interiørstyling: Tone Kroken, Hår og Make Up: Sissel Fylling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2016 ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (46) og ektemannen Ari Behn (45) skilles etter 14 års ekteskap. De har barna Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9) sammen, og har bestemt seg for å gjøre alt de kan for at skilsmissen ikke skal gå utover de tre døtrene. Derfor bor det tidligere ekteparet bare et steinkast fra hverandre i Lommedalen i Bærum.

BRUDD: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn var gift i 14 år. De tok ut skilsmisse i fjor. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn var gift i 14 år. De tok ut skilsmisse i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et eksklusivt intervju med SvenskDam-reporter Anna Von Koch, gjort på det Petter Stordalen-eide hotellet At Six i Stockholm i forbindelse med lansering av boken «Født sensitiv» på svensk, åpner hun opp om den nye familiesituasjonen.

- Jeg trives veldig bra med livet mitt, og Ari og jeg har et fint samarbeid om barna. Det er det viktigste, sier den royale trebarnsmoren til SvenskDam.

KK møtte prinsesse Märtha Louise ved påsketider i år, og også da åpnet hun opp om morsrollen. Da hun ble mamma for første gang våren 2003 kjente Märtha Louise på følelsen av å lande i seg selv. Og i verden. Hun opplevde at det var sunt for henne å få barn. Det å erfare at noe annet enn henne selv, et annet menneske, var viktigst i livet.

– Du har ikke noe valg … Du må bare innrette deg. For plutselig er det noen andre som styrer over når du kan sove og må være våken. Det å se hvor sliten man kan være, men likevel fungere, er en verdifull erfaring. Man blir rundere av å være mamma, du lærer å ta ting mer på sparket, sa hun til KK i april.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise fremstår mer selvsikker enn noen gang!

- Jeg håper at barna vet at jeg alltid er der for dem

I KK-intervjuet forteller hun at hun håper at døtrene hennes opplever henne som en trygg base.

– Men jeg håper også at de opplever meg som en ærlig mor, som møter dem slik de er. Når de blir enda litt større, håper jeg at barna vet at jeg alltid er der for dem – at de alltid kan komme til meg for å prate, eller bare være sammen.

I sommer ble det kjent, gjennom Se og Hør, at Ari Behn er blitt kjæreste med den 32 år gamle juristen Ebba Rysst Heilmann. Men til tross for at han nå har skapt seg en ny tilværelse på utsiden av kongefamilien, har han likevel god kontakt med sin tidligere svigerfamilie. Til VG fortalte han nylig at han i år skal feire jul med kongefamilien på Kongsseteren.

ALT FOR BARNA: Prinsesse Märtha Louise og eksmannen Ari Behn har valgt å samarbeide etter skilsmissen - for barnas skyld. Dette bildet er tatt på 17. mai i London i 2013 da familien bodde der. Foto: NTB Scanpix
ALT FOR BARNA: Prinsesse Märtha Louise og eksmannen Ari Behn har valgt å samarbeide etter skilsmissen - for barnas skyld. Dette bildet er tatt på 17. mai i London i 2013 da familien bodde der. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Artist Maria Mena stylet prinsesse Märtha Louise: - Jeg måtte jo si ja!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer