Kongelig

Prinsessen bærer dette smykket av en helt spesiell grunn

Prinsesse Estelle ses ofte med et spesielt smykke.

KONGELIG: Prinsesse Estelle bar det spesielle smykket under mamma kronprinsesse Victorias fødselsdagsmarkering på Solliden slott på Øland i Sverige i fjor sommer - og hun har brukt det mange ganger siden. FOTO: NTB scanpix
KONGELIG: Prinsesse Estelle bar det spesielle smykket under mamma kronprinsesse Victorias fødselsdagsmarkering på Solliden slott på Øland i Sverige i fjor sommer - og hun har brukt det mange ganger siden. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria (42) og prins Daniels (46) eldste barn, er vokst opp til å bli en sprudlende og utadvendt åtteåring - som byr på seg selv i offisielle (og helt sikkert også uoffisielle) settinger.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel beskytter datteren og sønnen prins Oscar (4) så godt det lar seg gjøre, men er også flinke til å dele fra stort og smått gjennom sosiale medier. På den måten kommer vi tett på de sjarmerende kronprinsesse-barna.

Sist ut er mamma kronprinsesse Victorias egne bilder fra Haga slott, der pappa Daniel viser barna hvordan de skal vaske hendene godt og grundig.

På bildene legger man også merke til prinsesse Estelles favorittsmykker, både gullkjede og armbånd, som hun bruker titt og ofte. Ifølge SvenskDam har kjedet en helt spesiell betydning for både Estelle og kronprinsesse Victoria.

Gullkjedet er fra svenske Kreuger Jewellery, og har en prislapp på rund 7000 norske kroner. Det er kronprinsesse Victorias bestevenninne Caroline Kreuger Nilsson som står bak smykkeforretning - og man kan anta at hun har gitt smykket i gave til sin kjære venninnes eldste datter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer