Kongelig

Prinsessen bærer dette smykket av en helt spesiell grunn

Prinsesse Estelle ses ofte med et spesielt smykke.

KONGELIG: Prinsesse Estelle bar det spesielle smykket under mamma kronprinsesse Victorias fødselsdagsmarkering på Solliden slott på Øland i Sverige i fjor sommer - og hun har brukt det mange ganger siden. FOTO: NTB scanpix
KONGELIG: Prinsesse Estelle bar det spesielle smykket under mamma kronprinsesse Victorias fødselsdagsmarkering på Solliden slott på Øland i Sverige i fjor sommer - og hun har brukt det mange ganger siden. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria (42) og prins Daniels (46) eldste barn, er vokst opp til å bli en sprudlende og utadvendt åtteåring - som byr på seg selv i offisielle (og helt sikkert også uoffisielle) settinger.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel beskytter datteren og sønnen prins Oscar (4) så godt det lar seg gjøre, men er også flinke til å dele fra stort og smått gjennom sosiale medier. På den måten kommer vi tett på de sjarmerende kronprinsesse-barna.

Sist ut er mamma kronprinsesse Victorias egne bilder fra Haga slott, der pappa Daniel viser barna hvordan de skal vaske hendene godt og grundig.

På bildene legger man også merke til prinsesse Estelles favorittsmykker, både gullkjede og armbånd, som hun bruker titt og ofte. Ifølge SvenskDam har kjedet en helt spesiell betydning for både Estelle og kronprinsesse Victoria.

Gullkjedet er fra svenske Kreuger Jewellery, og har en prislapp på rund 7000 norske kroner. Det er kronprinsesse Victorias bestevenninne Caroline Kreuger Nilsson som står bak smykkeforretning - og man kan anta at hun har gitt smykket i gave til sin kjære venninnes eldste datter.

- Min drøm er at mine jenter skal ha samme relasjon til Estelle og Oscar, som jeg har til Victoria

I et tidligere intervju med SvenskDam har Caroline Kreuger Nilsson åpnet opp om det spesielle båndet hun har med den svenske kronprinsessen - noe hun håper de kan overføre til barna.

- Min drøm er at mine jenter skal ha samme relasjon til Estelle og Oscar, som jeg har til Victoria. Vi ble født med bare tre dagers mellomrom, og jeg har faktisk et bilde der vi ligger ved siden av hverandre, bare én uke gamle. Man har gått gjennom så mye sammen. Det er klart at man kan få nære venner senere i livet også, men det blir på en helt annen måte. Og for Victoria er det kanskje litt ekstra vanskelig, har Kreuger sagt til SvenskDam.

NÆRE BÅND: Kronprinsesse Victoria side om side med bestevenninnen Caroline Kreuger og kjæresten prins Daniel, under et bryllup i 2003. FOTO: NTB scanpix
NÆRE BÅND: Kronprinsesse Victoria side om side med bestevenninnen Caroline Kreuger og kjæresten prins Daniel, under et bryllup i 2003. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Kronprinsesse Victoria var brudepike da Caroline Kreuger giftet seg med forretningsmannen Jesper Nilsson i 2007. Hun har siden fått den ærefulle oppgaven med å være gudmor til Carolines eldste datter Isabella Chloé (12).

Victorias lillesøster prinsesse Madeleine har etablert et nært vennskap med Carolines lillesøster Charlotte Kreuger Cederlund. Vennskapene er blitt til, ettersom dronning Silva er nær venninne med Caroline og Charlottes mor Agnetha.

Det var for øvrig i Caroline Kreuger 25-årsdag i 2002, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel - eller Daniel Westling, som han het den gangen - ble sett kyssende sammen offentlig for første gang. - Og resten, ja det er historie!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer