Prinsesse Märtha Louise

Prinsessen delte sjarmerende feriebilder av seg selv med døtrene

- Jeg nyter Spania sammen med mine vakre døtre, skriver prinsessen.

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Trebarnsmoren nyter Spaniaferie med døtrene. Her med Maud og Leah. FOTO: Privat / Skjermdump @iam_marthalouise Instagram
PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Trebarnsmoren nyter Spaniaferie med døtrene. Her med Maud og Leah. FOTO: Privat / Skjermdump @iam_marthalouise Instagram Vis mer
Publisert

Denne uken har europamesterskapet FEI Jumping European Championship for Young Riders, Juniors & Children gått av stabelen i Valencia, og prinsesse yngste datter Emma Behn (13) deltatt på det norske laget.

Mamma Märtha (50) og storesøstrene Maud (19) og Leah (17) har stått på sidelinjen og heiet på lillesøster Emma.

13-åringen har arvet sin mors rideglede, og har er blitt en habil sprangrytter. Sammen med hesten Fetoucha kom hun på tredjeplass i første runde av mesterskapet. Prinsesse Märtha var selv på det norske sprangrytter-landslaget i mange år.

Prinsessen og døtrene har også rukket å nyte Spania, og i midten av juli la 50-åringen ut en bildeserie på Instagram av seg selv sammen med de to eldste døtrene.

- Jeg nyter Spania sammen med mine vakre døtre, skriver prinsessen til et av bildene på Instastory.

Det er tydelig at prinsesse Märtha er stolt av sine tre døtre, som hun har med den avdøde forfatteren Ari Behn.

Maud, Leah og Emma har vist interesse for ulike kreative og aktive områder.

Førstnevne har vist at hun er en habil kunstner og har arvet kreativiteten og sine kunstneriske evner etter sin far, Leah har vunnet flere priser for sitt engasjement innen mote og skjønnhet, mens den yngste prinsessedatteren har vist kunster på hesteryggen.

Kan ikke velge familien hun er født inn i

I 2020 kåret KK Maud til «Årets stemme» for den rørende, sterke og reflekterte talen hun holdt i sin far Aris begravelse 3. januar samme året.

KK var hjemme hos prinsessen og døtrene, og intervjuet eldstedatteren Maud. Da åpnet hun opp om at hun har gjort seg tanker om det å være en del av den norske kongefamilien.

FOTO: Privat / Skjermdump @iam_marthalouise Instagram
FOTO: Privat / Skjermdump @iam_marthalouise Instagram Vis mer

Maud erkjente at hun noen ganger føler på at hun får mange muligheter fordi hun er en del av konge­familien - muligheter som hun selv mener at hun kanskje ikke fortjener.

- Derfor har jeg lyst til å få bruke det til noe som gjør at jeg får verdi ut av det, mer enn bare å leve i sus og dus. Jeg kan ikke velge hvilken familie jeg er født inn i, men jeg kan velge hva jeg gjør med det, sa den reflekterte prinsessedatteren Maud til KK i 2020.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer