Prinsesse Maria-Olympia

Prinsessen har hatt «hemmelig» kjæreste i flere år

Den britiske rikmannsgutten var trolig til stede i den rojale begravelsen.

PRINSESSE MARIA-OLYMPIA: Ekskronprins Pavlos datter Maria-Olympia viste frem kjæresten Peregrine Pearson (midten) under onkelen Philippos' bryllup med Nina Flohr høsten 2021. Her i samtale med prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank. FOTO: NTB
PRINSESSE MARIA-OLYMPIA: Ekskronprins Pavlos datter Maria-Olympia viste frem kjæresten Peregrine Pearson (midten) under onkelen Philippos' bryllup med Nina Flohr høsten 2021. Her i samtale med prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under ekskong Konstantins begravelse fra Metropolis-katedralen i Athen den tredje mandagen i det nye året, var barnebarnet eksprinsesse Maria-Olympia (26) blant de sørgende.

Hun er datter av ekskronprins Pavlos (55) - Konstantins eldste sønn - og hans amerikansk-britiske kone Marie-Chantal (54). De har til sammen fem barn. Fire sønner, og én datter.

Trolig blant de sørgende

Olympia, som hun blir kalt, var naturlig nok beveget under seremonien, og ble spesielt rørt på trappene utenfor katedralen - da folket som hadde samlet seg begynte å klappe og synge for å hylle den avdøde bestefaren Konstantin. Han ble 82 år.

Hun fant støtte i lillebroren eksprins Achileas-Andreas (22), som hun hadde ved sin side. De to gikk sammen ut av katedralen, og satt også side om side under begravelsesseremonien.

Det er også å anta at Olympias kjæreste Peregrine Pearson (28) var blant deltakerne i begravelsen, men ettersom han foreløpig ikke er en del av ekskongefamilien av Hellas' i form av giftemål, satt han ikke sammen med den øvrige kongefamilien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer