Prinsesse Märtha Louise

Prinsessen hinter om bryllupet i fersk video med forloveden Durek

- La meg gjøre én ting klart ... sier prinsessen, og ser kjærlighetsfullt på sin kjære.

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Trebarnsmoren har valgt å frasi seg sine offisielle oppgaver for det norske kongehuset. Sammen delte hun og forloveden Durek Verrett en video på sosiale medier, der de tok bladet fra munnen. FOTO: Skjermdump / Instagram / @princessmarthalouise
PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Trebarnsmoren har valgt å frasi seg sine offisielle oppgaver for det norske kongehuset. Sammen delte hun og forloveden Durek Verrett en video på sosiale medier, der de tok bladet fra munnen. FOTO: Skjermdump / Instagram / @princessmarthalouise Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt prinsesse Märtha Louise (51) den siste tiden, og kritikere har stusset over trebarnsmorens bruk av prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger.

På bakrommet på Slottet er det i lang tid blitt diskutert hvordan de skal gå frem, og både kong Harald (85) og kronprins Haakon (49) har ytret i media at dette er noe familien har hatt oppe til diskusjon.

Tirsdag 8. november 2022 ble det klart at prinsesse Märtha Louise på nåværende tidspunkt frasier seg sine offisielle oppgaver, og dermed ikke lenger skal representere det norske kongehuset ved offisielle tilstelninger.

«Prinsesse Märtha Louise ønsker å bidra til et tydeligere skille mellom egne aktiviteter og tilknytningen til kongehuset», heter det i pressemeldingen fra Slottet.

Samme ettermiddag delte Märtha Louise og Durek en felles video på førstnevntes offisielle Instagram-konto @princessmarthalouise. Der gjenfortalte de det meste som var blitt sagt tidligere på dagen, men uttrykte også mye kjærlighet overfor hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer