Prinsesse Alexandra av Hanover

Prinsessen viste frem sin styrtrike kjæreste

Ringer bryllupsklokkene hos fyrstefamilien i Monaco?

PRINSESSE ALEXANDRA AV HANOVER: Under Roseballet i Monaco i juli viste Alexandra av Hanover (t.h.) frem kjæresten Ben-Sylvester Strautmann. FOTO: NTB
PRINSESSE ALEXANDRA AV HANOVER: Under Roseballet i Monaco i juli viste Alexandra av Hanover (t.h.) frem kjæresten Ben-Sylvester Strautmann. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det var ikke bare prinsesse Alexandra av Hanovers (22) gigantiske tyllkjole, fra den italienske designeren Giambattista Valli, som stjal oppmerksomheten under det tradisjonsrike Roseballet i Monaco i juli - det samme gjorde også mannen som sto ved hennes side.

Det var ingen ringere enn den styrtrike tyske forretningssønnen Ben-Sylvester Strautmann (23). Familien har tjent seg rike på produksjon og salg av landbruksmaskiner. Som 10-åring flyttet han og familien til Monaco.

Ifølge den franske avisen Point de Vue har turtelduene vært kjærester siden 2016, og de er stadig oftere å se på familieeventer med fyrstefamilien både i Monaco, og i utlandet.

Bryllup neste?

Alexandra og Ben-Sylvester var gjester i et familiebryllup i Roma i juni, og det unge kjæresteparet ble fotografert side om side med prinsesse Caroline (65) av Monaco - Alexandras mor - som viser at Ben-Sylvester er blitt tatt inn i varmen av fyrstefamilien.

Den franske avisen skriver videre at 23-åringen studerer bedriftsledelse ved det prestisjetunge universitetet King's College i London, og at han også påtar seg dj-oppdrag på eksklusive klubber på Côte d'Azur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer