Prinsesse Alexandra av Hanover

Prinsessen viste frem sin styrtrike kjæreste

Ringer bryllupsklokkene hos fyrstefamilien i Monaco?

PRINSESSE ALEXANDRA AV HANOVER: Under Roseballet i Monaco i juli viste Alexandra av Hanover (t.h.) frem kjæresten Ben-Sylvester Strautmann. FOTO: NTB
PRINSESSE ALEXANDRA AV HANOVER: Under Roseballet i Monaco i juli viste Alexandra av Hanover (t.h.) frem kjæresten Ben-Sylvester Strautmann. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det var ikke bare prinsesse Alexandra av Hanovers (22) gigantiske tyllkjole, fra den italienske designeren Giambattista Valli, som stjal oppmerksomheten under det tradisjonsrike Roseballet i Monaco i juli - det samme gjorde også mannen som sto ved hennes side.

Det var ingen ringere enn den styrtrike tyske forretningssønnen Ben-Sylvester Strautmann (23). Familien har tjent seg rike på produksjon og salg av landbruksmaskiner. Som 10-åring flyttet han og familien til Monaco.

Ifølge den franske avisen Point de Vue har turtelduene vært kjærester siden 2016, og de er stadig oftere å se på familieeventer med fyrstefamilien både i Monaco, og i utlandet.

ROSEBALLET 2022: De unge medlemmene av fyrstefamilien i Monaco på Roseballet. Fra venstre: Pierre Casiraghi og kona Beatrice Borromeo, Andrea Casiraghi og kona Tatiana Santo Domingo, Charlotte Casiraghi og ektemannen Dimitri Rassam. FOTO: NTB
ROSEBALLET 2022: De unge medlemmene av fyrstefamilien i Monaco på Roseballet. Fra venstre: Pierre Casiraghi og kona Beatrice Borromeo, Andrea Casiraghi og kona Tatiana Santo Domingo, Charlotte Casiraghi og ektemannen Dimitri Rassam. FOTO: NTB Vis mer

Bryllup neste?

Alexandra og Ben-Sylvester var gjester i et familiebryllup i Roma i juni, og det unge kjæresteparet ble fotografert side om side med prinsesse Caroline (65) av Monaco - Alexandras mor - som viser at Ben-Sylvester er blitt tatt inn i varmen av fyrstefamilien.

Den franske avisen skriver videre at 23-åringen studerer bedriftsledelse ved det prestisjetunge universitetet King's College i London, og at han også påtar seg dj-oppdrag på eksklusive klubber på Côte d'Azur.

IKKE FØRSTE GANG: Ben-Sylvester Strautmann debuterte på det tradisjonsrike Roseballet i 2019. FOTO: NTB
IKKE FØRSTE GANG: Ben-Sylvester Strautmann debuterte på det tradisjonsrike Roseballet i 2019. FOTO: NTB Vis mer

Prinsessen kom til verden 20. juli 1999, og er datter av prinsesse Caroline og hennes tredje ektemann prins Ernst August av Hanover.

Nå spekuleres det i om det unge paret, som altså har vært kjærester i seks år, snart skal smies i hymens lenker.

Mener sport ikke handler om privilegier

I april 2020 åpnet prinsesse Alexandra opp i sitt aller første offisielle intervju, med det spanske magasinet Telva. Her avslørte hun at moteinteressen har kommet som følge av årene på kunstisen. Hun er nemlig en svært habil kunstløper.

KUNSTLØP: Helt siden prinsesse Alexandra var liten har hun drevet med kunstløp. Dette har hun nå lagt på hylla, til fordel for studier og moteinteresse. Her fra en ferietur til Østerrike i 2010. FOTO: NTB
KUNSTLØP: Helt siden prinsesse Alexandra var liten har hun drevet med kunstløp. Dette har hun nå lagt på hylla, til fordel for studier og moteinteresse. Her fra en ferietur til Østerrike i 2010. FOTO: NTB Vis mer

- (...) Selv om det virker litt useriøst, representerer kunstløp også den hyper-estetiske delen; skjønnheten i showet. Jeg elsker mote (...) den delen av kunstløp som jeg likte best, var da jeg måtte tenke på hvilket antrekk jeg ville ha på isen. Hvilken musikk jeg ville spille... I bunn og grunn handler det om å skape en karakter, forklarer hun i intervjuet.

Som privilegert medlem av det monegaskiske fyrstehuset, har Alexandra muligheten til å nærmest gjøre og bli hva hun vil.

ROYALE FORELDRE: Alexandra er datter av prinsesse Caroline av Monaco og den tyske adelsmannen, prins Ernst August av Hanover. Her fra et hesteshow i 2002. FOTO: NTB
ROYALE FORELDRE: Alexandra er datter av prinsesse Caroline av Monaco og den tyske adelsmannen, prins Ernst August av Hanover. Her fra et hesteshow i 2002. FOTO: NTB Vis mer

Men en av de viktigste tingene hun har tatt med seg fra tiden på kunstisen, er at innen idretten handler det ikke om hvilke privilegier du har med deg i bagasjen eller hvilken familie du er en del av.

- Sport bryr seg ikke om hvem du er eller hvor du kommer fra. Du må jobbe akkurat som alle andre. I idretten er det tydelig at ingenting gis bort gratis.

Utpekt som it-jente

Som barnebarnet til Grace Kelly, datter av Karl Lagerfelds muse prinsesse Caroline og halvsøster til Charlotte Casiraghi (35) - utpekt som Chanels ansikt utad - er det ingen overraskelse at prinsesse Alexandra har fulgt i sin moteinteresserte families fotspor.

Hun pleier ofte å gå i morens klesskap, for å finne gamle skatter hun kan ikle seg i.

- Jeg må innrømme at jeg tar mange ting fra skapet til mamma. Jeg vet ikke om hun er like fornøyd med det som meg, men nå som vi er blitt mer bevisst på at vi burde endre måten vi shopper på - ved å heller kjøpe brukt og gjenbruke antrekk - antar jeg at det er mer bærekraftig å ta ting fra min mors skap, sier Alexandra i intervjuet.

Av motemagasinet Tatler er hun blitt utpekt som en såkalt it-jente det er verdt å følge med på, og hun er ofte til stede på de aller største motehusenes catwalk-show. Selv har hun studert filosofi og statsvitenskap ved universitetet i New York.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer