Aktuell med ny bok

Priyanka Chopra fikk beskjed om å operere seg for å bli skuespiller

I hennes nye bok «Unfinished: A Memoir» forteller skuespilleren om den brutale starten på skuespillerkarrieren.

PRIYANKA CHOPRA: Den indiske skuespilleren fikk beskjed om at veien til suksess ville bli vanskelig dersom hun ikke opererte seg. Foto: NTB
PRIYANKA CHOPRA: Den indiske skuespilleren fikk beskjed om at veien til suksess ville bli vanskelig dersom hun ikke opererte seg. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Priyanka Chopra (38) har hatt litt av en karriere. Visste du at hun faktisk startet som modell før hun ble skuespiller? Det mange ikke vet er at superstjernen faktisk ble kåret til Miss World i 2000!

Hun var bare 18 år gammel da hun vant konkurransen, og siden den gang har hun jobbet som modell, men også beveget seg inn i underholdningsbransjen.

I disse dager er hun også aktuell med egen bok! Her forteller 38-åringen åpenhjertig om starten hennes i showbiz. Som mange andre ønsket Chopra å bli stor i Hollywood, men ifølge en regissør skulle nok det bli vanskelig for henne.

Ifølge den australske nettsiden Nine skal det stå i boken til Chopra, «Unfinished: A Memoir», at hun i et møte med en regissør fikk beskjed om å snurre rundt for ham. Noe hun gjorde.

«Han stirret på meg lenge og evaluerte meg før han foreslo at jeg burde operere brystene, fikse kjeven min og legge til litt «demping» i rumpa.»

ÅPNER OPP: Priyanka Chopra forteller i sin nye bok om den brutale starten på skuespillerkarrieren. Foto: NTB
ÅPNER OPP: Priyanka Chopra forteller i sin nye bok om den brutale starten på skuespillerkarrieren. Foto: NTB Vis mer

Regissøren mente nemlig at dette var det som skulle til for å jobbe som skuespiller. Videre i boken forteller Chopra at regissøren mente hun måtte fikse på dette og at han visste om en flott doktor i Los Angeles han kunne sende henne til.

«Jeg forlot kontoret hans og følte meg sjokkert og liten. Hadde han rett i det at jeg ikke kunne oppleve suksess med mindre jeg «fikset» på så mange kroppsdeler?»

AKTUELL MED BOK: Priyanka Chopra. Foto: NTB
AKTUELL MED BOK: Priyanka Chopra. Foto: NTB Vis mer

Dessverre har vi hørt om lignende situasjoner fra underholdningsbransjen ved flere anledninger. I et interjvu med Metro forteller Chopra at hun stadig vekk fikk beskjed om å ikke si noe fordi hun var ny i bransjen. Man skulle ikke ha et rykte på seg for å være vanskelig å jobbe med.

«(...) Jeg lærte av det med tiden, men akkurat da var jeg vettskremt.»

VETTSKREMT: Skuespilleren forteller at beskjedene hun fikk av regissøren gjorde henne vettskremt, men at hun valgte å ikke høre på ham. Foto: NTB
VETTSKREMT: Skuespilleren forteller at beskjedene hun fikk av regissøren gjorde henne vettskremt, men at hun valgte å ikke høre på ham. Foto: NTB Vis mer

Heldigvis valgte Chopra å ikke kontakte doktoren i Los Angeles, og har uten operasjoner klart å skape litt av en karriere for seg selv.

Du har kanskje sett henne i filmer som «Baywatch» og «Isn't It Romantic». Hun skal visstnok også være med i den nye «Matrix»-filmen, «Matrix 4», som er ventet å komme på kino i 2021.

GIFT: I 2018 giftet skuespilleren seg med artisten Nick Jonas. Foto: NTB
GIFT: I 2018 giftet skuespilleren seg med artisten Nick Jonas. Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer