Dolly Parton:

– Puppene er fortsatt de samme

Superstjerna Dolly Partons ønske for den kommende 75-årsdagen innebærer ikke kake på pensjonistkafeen …

JUBILANT: Dronninga av country og strass fyller 75 i 2021. Gjett hva Dolly Parton ønsker seg i bursdagsgave? FOTO: NTB Scanpix
JUBILANT: Dronninga av country og strass fyller 75 i 2021. Gjett hva Dolly Parton ønsker seg i bursdagsgave? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Countrystjerna Dolly Parton (74), kjent for udødelige klassikere som «Jolene» og «I will always love you», har begeistret fansen med sin varme stemme og ektefølte fremføringer i over 60 år. Med jeans, strass, blond parykk og traktering av alt fra gitar til banjo og autoharpe, er hun blitt et ikon verden over.

Nødsminke

Dolly er også kjent for sitt glitrende smil og litt hese latter og har uttalt at hun alltid sover med full makeup, «i tilfelle en nødssituasjon».

I et intervju med CBS Sunday Morning da hun var 73, sa hun:

– Det er sant at jeg ser kunstig ut, men etter min oppfatning er jeg helt ekte. Utseendet mitt baserer seg egentlig på en landsens jentes oppfatning av glamour. Jeg var ikke naturlig pen, så jeg gjør mest mulig ut av det jeg har.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer