Katie Holmes:

Raser: - Denne trenden viste sitt stygge ansikt for mange år siden

Kritikken hagler etter at skuespilleren dukket opp på rød løper i et overraskende antrekk.

ANTREKK: Et av Katie Holmes' seineste rød løper-antrekk har fått massiv oppmerksomhet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
ANTREKK: Et av Katie Holmes' seineste rød løper-antrekk har fått massiv oppmerksomhet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Trender kommer og går, og selv de styggeste og minst flatterende trendene kommer tilbake og tar oss igjen. Det sies at mote går i en evig sirkel, men likevel var det nok mange som ikke var helt forberedt på at lavthengende bukser plutselig var kult igjen.

Selv om mange av trendene fra 90- og 2000-tallet har kommet tilbake her og der, er det noen som ikke har klart det - inntil videre.

Siste nytt innen moteverden dukker ofte opp på kjendisene, og denne gangen er det Katie Holmes (43) som muligens har brakt tilbake en trend mange trodde ville forbli i arkivene. Det melder australske News.

Går viralt

Nylig deltok 43-åringen på iHeartRadios Jingle Ball på Madison Square Garden i New York, og i den anledning dukket hun opp på den røde løperen i et antrekk mange ikke har sett på en stund - og som nå har gått viralt.

Holmes hadde kledd seg i en stroppeløs, tilsittende marineblå skjorte som gikk ned til lårene hennes, sammen med ei olabukse med rette bein og svarte joggesko.

Mange blir trolig umiddelbart dratt rett tilbake til tiden før Instagram, da kjendiser som Hilary Duff og Mischa Barton inntok røde løpere iført glitrende miniskjørt over olabuksene. News omtaler den tidsperioden som «The Hills-epoken», en referanse mange 90-tallsbarn trolig kjøper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer