Adele

Raser etter fokus på Adeles «nye» kropp

- Det å si at hun ser bra ut NÅ, er bare en indirekte måte å «body shame» henne på, skriver 24-åringen Adwoa Darko.

Artist Adeles «nye» figur har fått sosiale medier til å ta av - men flere reagerer på tilbakemeldingene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller siste helgen i oktober feiret rapper Aubrey «Drake» Graham 33-årsdagen sin med en stjernespekket kjendisfest i Los Angeles - med kjentfolk som Kylie Jenner (22), Sean «Diddy» Combs (49), Chris Brown (30), Snoop Dogg (48) og Adele (31) ved sin side. Han fylte år 24. oktober.

Men den som stjal all oppmerksomhet var sistnevnte artist, nemlig britiske Adele Laurie Blue Adkins. Temaet for fødselsdagsfesten var italiensk mafia, og hun var ikledd en lang, svart kjole med bare skuldre. Hun skulle portrettere den fiktive karakteren Ginger McKenna, fra Martin Scorsese-filmen Casino. Udødeliggjort av Sharon Stone i filmen fra 1995.

Men det var ikke antrekket som fikk mest oppmerksomhet - det var Adeles «nye» figur. Det tyder nemlig på at hun har gått ned noen kilo den siste tiden, og på sosiale medier var det flere som applauderte over det de hevder er Adeles «revenge body» etter bruddet fra ektemannen Simon Konecki (45) høsten 2019.

Paret giftet seg i 2016, etter å ha vært et par i fem år. De har sønnen Angelo (7) sammen.

I en kryptisk melding på sin egen Instagram-profil, til et bilde av seg selv fra bursdagsfesten, skriver Adele: «Jeg pleide å gråte, men nå svetter jeg» - som mange på sosiale medier tolker som at hun den siste tiden har ligget i hardtrening, og at dette nå har gitt resultater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer