Mama June og Honey Boo Boo:

Reagerer på datterens slankeoperasjon

- Hun er for ung!

ANSPENT: Honey Boo Boo og moren Mama June har ikke det beste forholdet etter at moren mistet foreldreretten. Foto: Mediapunch/REX/NTB.
ANSPENT: Honey Boo Boo og moren Mama June har ikke det beste forholdet etter at moren mistet foreldreretten. Foto: Mediapunch/REX/NTB. Vis mer
Publisert

I forrige uke ble det kjent at Honey Boo Boo, eller Alana Thompson (16) som hun egentlig heter, skal slankeoperere seg.

Det faller ikke i god jord hos moren hennes Mama June (42), som nå har uttalt seg til TMZ om det kommende inngrepet.

Det var i tv-serien «Toddlers & Tiaras» familien gjorde sin TV-debut. Men det var da de fikk sitt eget realityprogram, «Here Comes Honey Boo Boo», i 2012, de for alvor ble kjent.

Når serien etter hvert ble tatt av skjermen i 2014, har det perfekte familiebildet slått sprekker.

Familiedramaet har vært mye omtalt i pressen, og i juni mistet Mama June, eller June Shannon som hun egentlig heter, foreldreretten.

Det har ikke stoppet henne fra å kommentere og uttale seg om hendelser i den kjente datterens liv.

Til TMZ påstår Shannon at datteren ikke fortalte henne om inngrepet før hun bestemte seg for å gå gjennom det.

- Jeg er støttende hvis dette er noe Alana ønsker å gjøre, men jeg vil at hun skal vente til hun er 18 år gammel. Hun er for ung!

Selv om 42-åringen visste at datteren var misfornøyd med vekta, sier hun at denne prosedyren ikke er noe du bare hopper inn i.

Realitystjernen har selv gjennomgått et liknende inngrep, men endte med å gå opp 100 kilo igjen etterpå. Nå ønsker hun å si ifra til sin eldste datter Lauryn «Pumpkin» Efird (22), at Thompson burde vente.

- Det plager meg på en måte at Pumpkin ikke fortalte meg det. Hvis Alana vil gjøre det, bør hun vente til hun kan signere sine egne papirer når hun er 18.

Shannon er redd for at penger ble en faktor i den plutselige avgjørelsen, men kilder nær Honey Boo Boo forteller oss at den ikke-kirurgiske slankeprosedyren er noe hun gjør privat, og ikke for TV.

Det var Thompsons manager, Gina Rodriguez, som avslørte ovenfor TMZ at realitystjernen skal reise til New York rett etter 17-årsdagen sin i slutten av august, for å operere seg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer