Katy Perry

Redd for å gå glipp av datterens oppvekst

«Her om dagen sa hun noen ord som jeg ikke hadde lært henne, og jeg tenkte bare: Fillern. Det føles ikke bra.»

KATY PERRY OM FORELDREROLLEN: Når man jobber så mye, er det mange som går for en barnevakt-løsning på fulltid. Det ønsker ikke sangeren. FOTO: NTB
KATY PERRY OM FORELDREROLLEN: Når man jobber så mye, er det mange som går for en barnevakt-løsning på fulltid. Det ønsker ikke sangeren. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da det før ikke var uvanlig at mor var hjemme med barna, er det i dagens samfunn normalt at mor jobber like mye som far. Faktisk er det så vanlig at flere føler et behov for å forsvare valget om å være mest mulig med barna.

Katy Perry (37) er intet unntak. Nå forklarer hun hvorfor hun ønsker å bruke mest mulig tid sammen med datteren på to år.

I et ferskt intervju med Smartless åpner hun opp om at hun er redd for å gå glipp av noe i livet til datteren Daisy Dove. Derfor har hun og ektemannen valgt å få litt hjelp, men en barnevakt på fulltid er uaktuelt.

«Jeg jobber mye, og det har jeg alltid gjort. Vi har en fantastisk barnevakt, men jeg ønsker ikke en på fulltid fordi da føler jeg at jeg aldri vil være helt i stand til å passe på datteren min slik jeg bør», sier hun i intervjuet.

Krevende jobber

Perry er en hardtarbeidende artist og låtskriver, samt dommer i den amerikanske versjonen av «Idol». Hun har nok på agendaen til å fylle kalenderen, noe også ektemannen har.

«Firework»-sangeren er gift med skuespiller Orlando Bloom (45) og i 2020 fikk de datteren Daisy Dove (2). Bloom har sønnen Flynn (11), fra ekteskapet med Miranda Kerr, som Perry er stemor for.

37-åringen er takknemlig for å kunne være en tilstedeværende mamma som får være med å se at datteren og stesønnen vokser opp.

PÅ RØD LØPER: Kjendisduoen giftet seg i 2016 og har vært et it-par siden. FOTO: NTB
PÅ RØD LØPER: Kjendisduoen giftet seg i 2016 og har vært et it-par siden. FOTO: NTB Vis mer

– Det føles ikke bra

Daisy er i en alder hvor mye gjøres for første gang. Alt fra oppførsel, bevegelser og ord skal læres. I intervjuet minnes Perry en nylig hendelse hun helst ønsker å unngå i fremtiden.

«Her om dagen sa hun noen ord som jeg ikke hadde lært henne, og jeg tenkte bare: Fillern. Det føles ikke bra.»

Hun og Bloom er fullstendig enig i at de ønsker å være der mest mulig, og at det er foreldrene som skal være ansvarlige for oppdragelsen – og ikke minst ha gleden av å være der når hun lærer noe nytt.

SAMMEN MED PAPPA: Daisy (2) sammen med pappa Orlando. FOTO: NTB
SAMMEN MED PAPPA: Daisy (2) sammen med pappa Orlando. FOTO: NTB Vis mer

Ønsker familieforøkelse

Dynamikken kan være interessant i en familie der begge foreldrene har en kalender fylt opp med innspillinger, promoteringer og konserter. 37-åringen forteller at når Bloom er på innspilling, gjerne i andre deler av landet – eller verden, for den saks skyld – kommer hun og Daisy på besøk en måneds tid av gangen.

«Og når han ikke spiller inn filmer, tar han ansvar og er mest forelder, mens jeg gjør jobben jeg må gjøre. Vi bytter virkelig på og hjelper hverandre».

I august fortalte den sprudlende American Idol-dommeren i et intervju med People Magazine at hun ønsker flere barn.

California-jenta er en som liker å planlegge. Hun påpekte at håpet om flere barn er der, og at noe sånt kan man ikke nødvendigvis planlegge – det er ikke bare å bestemme seg for å bli gravid.

Sjarmerte verden med et brak

I 2020 skrev KK om at superstjernen ble hyllet etter å ha dukket opp på rød løper i amme-bh. Hun har også nylig fortalt at dattern vil ha et fullt klesskap. Småbarnsmoren tar nemlig var på de mest ikoniske antrekkene hun har vist seg i.

Perry tok verden med storm da hun i 2008 ga ut sitt første album med megahitene «Hot N Cold» og «I Kissed a Girl». Begge solgte til platina i USA, det vil si over hundre tusen salg.

Hun har fulgt opp med «Teenage Dream», «California Gurls» og «Firework», for å nevne noen. Snart er hun igjen aktuell som dommer i ny sesong av American Idol.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer