Big Little Lies

- Reese Witherspoon trodde hun skulle spille Renata Klein

6 ting du (mest sannsynlig) ikke visste om HBO-serien «Big Little Lies»!

BIG LITTLE LIES: Vi er blitt helt hekta på HBO-serien «Big Little Lies» med Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz og Reese Witherspoon i hovedrollene. Dette bildet er tatt under L.A.-premieren i februar. Foto: NTB Scanpix
BIG LITTLE LIES: Vi er blitt helt hekta på HBO-serien «Big Little Lies» med Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz og Reese Witherspoon i hovedrollene. Dette bildet er tatt under L.A.-premieren i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK.no-redaksjonen er blitt superhekta på HBO-serien «Big Little Lies», og det er basically det eneste vi snakker om over lunsjen, mens vi henter kaffe eller er på vei til møter. Og er det noen som mot formodning ikke har fått med seg ukens siste episode (som legges ut på HBO på mandager) så er det skikkelig krise! Det er jo umulig å ikke kunne snakke om de siste eskapadene som har skjedd i den deilige kystbyen Monterey i California. (PSST: Her er Netflix-seriene redaksjonen ikke kan få nok av!)

Serien handler, kort fortalt, om de fem mødrene Madeline Martha MacKenzie (spilt av Reese Witherspoon), Celeste Wright (spilt av Nicole Kidman), Renata Klein (spilt av Laura Dern), Jane Chapman (spilt av Shailene Woodley), Bonnie Carlson (spilt av Zoë Kravitz). De vil alle kun det beste for sine søte barn, som går på den samme skolen i Monterey. Miks dette med en god blanding av vennskap, intriger, rå sex, deilig musikk, et (foreløpig) ukjent drap og alternative familierelasjoner - og du har «Big Little Lies».

LES OGSÅ: - TV-serier er den nye parterapien

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer