Reese Witherspoon:

Reese Witherspoons familiebilde har fått flere til å sperre opp øynene

Reese Witherspoons hyggelige julebilde har satt fyr på kommentarfeltet.

REESE WITHERSPOON: Reese Witherspoons nylige familiebilde har fått flere til å sperre opp øynene. Foto: NTB
REESE WITHERSPOON: Reese Witherspoons nylige familiebilde har fått flere til å sperre opp øynene. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (45) har blitt et svært velkjent ansikt etter sine opptredener i filmer som «Legally Blond» og «Walk the Line».

Med sine blonde lokker og nokså uskyldige personlighet har hun nemlig blitt en stor favoritt blant fansen gjennom årene.

Det er imidlertid ikke bare skuespilleren i familien Witherspoon som har fått oppmerksomhet på grunn av sitt yndige utseende. I 1999 ble hun nemlig mor til Ava Phillippe (22), og datteren har flere ganger fått oppmerksomhet for at hun er som snytt ut av morens nese.

22-åringens er Witherspoons førstefødte, og det er tydelig at mor og datter har et godt og nært forhold. Nå er det imidlertid ikke bare datteren som vekker oppsikt. Det skriver danske Se og Hør.

1. juledag, som er dagen de feirer jul i blant annet USA, delte skuespilleren en hyggelig post fra sin feiring med sine over 27 millioner følgere på Instagram. På bildene ser man blant annet Witherspoons tre barn, Ava, Deacon (18) og Tennessee (9), som koser seg i sofaen ved juletreet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer