Reese Witherspoon:

Reese Witherspoons nye bilde får flere til å sperre opp øynene

- Dere kunne vært tvillinger.

REESE WITHERSPOON: Deler nytt bilde av seg og datteren. Det får flere til å måpe. FOTO: NTB
REESE WITHERSPOON: Deler nytt bilde av seg og datteren. Det får flere til å måpe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av 20-årene, akkurat da Reese Witherspoon (47) hadde markert seg som up and coming skuespiller i Hollywood, ble hun gravid med sitt første barn.

Reese var kjæreste med kollega Ryan Phillippe (48), som hun hadde møtt under innspillingen av kult-filmen Cruel Intentions (1999), og sammen var de et av Hollywoods desidert hotteste par.

Sommeren samme år som filmen hadde premiere, var de to gift.

Det tok ikke lang tid før parets første barn, Ava (23), kom til verden - og fire år senere ble sønnen Deacon (19) født.

Men forholdet mellom de to unge Hollywood-skuespillerne skulle vise seg å ikke holde livet ut. I 2008 tok de to ut skilsmisse.

Reese Witherspoon og Ryan Phillippe (48) møttes under innspillingen av kult-filmen Cruel Intentions (1999). FOTO: NTB
Reese Witherspoon og Ryan Phillippe (48) møttes under innspillingen av kult-filmen Cruel Intentions (1999). FOTO: NTB Vis mer

Bokstavelig talt tvillinger

Reese og datteren Ava har en helt spesiell kjemi, og er begge ofte å se på hverandres sosiale medier-profiler. Her hender det at de legger ut bilder av hverandre, gjerne med svært personlige hyllester.

Og hver gang nye bilder av dem blir lagt ut, enten på sosiale medier eller står på trykk i magasiner, blir de to alltid tatt for å være søstre - og ofte tvillinger.

I et nytt Instagram-innlegg deler Reese nok en gang et bilde av hun og datteren, og igjen er kommentarfeltet fylt med kommentarer om likheten mellom dem.

«Bokstavelig talt tvillinger», skriver en, mens flere også påpeker likheten mellom Ava og pappaen Ryan.

«TRILLINGER? De er begge veldig vakre kvinner, men Ava kunne vært tvillingen til faren. Deacon ser akkurat ut som Reese.»

Nyskilt

I 2010 fant Witherspoon kjærligheten på nytt og i 2011 giftet hun seg med Jim Toth. Året etter ble sønnen deres, Tennessee James, nå ti år, født.

Før sommeren delte de derimot nyheten om at de hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt, bare få dager før deres 12-års bryllupsdag. Og i den anledning skrev de følgende:

«Vi har noen personlige nyheter å dele. Det er ikke med letthet at vi har fattet den vanskelige beslutningen om å skille oss. Vi har delt så mange fantastiske år sammen og vi går nå videre med dyp kjærlighet, godhet og gjensidig respekt for alt vi har skapt sammen.»

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer