Martin Danielle og Alexandra Backström:

- Reisen det har vært å få disse to gutta til verden har vært langt fra lett

Kjendisparet deler gladnyhet.

AVSLØRER: Martin Danielle og Alexandra Backström avslører at de har blitt en familie på fire. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRER: Martin Danielle og Alexandra Backström avslører at de har blitt en familie på fire. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Denne uken delte Martin Danielle (33), kanskje mest kjent under artistnavnet CLMD, og forloveden Alexandra Backström (33) at de har blitt foreldre for andre gang.

Den hyggelige nyheten deler 33-åringen på sin egen Instagram-konto. Samtidig avslører paret at de har fått en liten gutt.

«Så har nok en bølle knyttet seg til klanen vår «lillebror» Backström Bjercke kom til verden 24.06.22 og jeg kunne ikke følt meg heldigere enn det jeg gjør nå», skriver Danielle til et bilde av forloveden og deres to barn.

Videre i innlegget hyller han forloveden:

«DU ER FADER MEG RÅÅÅ!! Den reisen det har vært å få disse to gutta til verden har vært langt fra lett. De som kjenner oss, vet hvor tøft det har vært til tider. Men du, du Sanna, du har stått støtt i det hele veien. Du har vært sterk, modig, tålmodig, tolerant, og ikke minst, en ekte helt.»

Danielle har vært i et forhold med Backström, som er tidligere Miss World Norway, siden 2015. I oktober 2019 ble de foreldre til lille Alf Gustav, og et knapt år senere kunne de avsløre at de hadde forlovet seg.

Fikk fødselsdepresjon

Ett år etter sønnen kom til verden åpnet artisten opp om det som skulle vise seg å bli en svært dramatisk start på familielivet.

Da Backström var åtte dager over termin startet fødselen. Den pågikk i nesten tre dager før det ble besluttet at babyen måtte ut gjennom et hastekeisersnitt - og det viste seg å være en svært viktig beslutning.

Den «lille» babyen var nemlig hele 5,430 kilo da han ble født.

- Jeg opplevde fødselen ganske traumatisk. Det var noen tøffe dager, og jeg synes det var skummelt å være på sidelinjen og se min kjære lide, fortalte Danielle den gang.

Backström ble sengeliggende i mange uker etter operasjonen, og hun kunne verken løfte babyen sin eller skifte bleier.

- Jeg havnet i en ond sirkel der jeg følte jeg ikke var bra nok. Jeg kunne ikke føde ordentlig, jeg kunne ikke amme ordentlig - og det fikk meg til å tvile på meg selv som mor, sa artistens forlovede.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer