Else Kåss Furuseth

Rekonstruerte supermodellenes undertøysbilder

– Trigger warning!

ELSE KÅSS FURUSETH: Vi antar at dette bildet av Cindy Crawford er det som Else har brukt som inspirasjon. Legg merke til føflekken. FOTO: NTB / Jørgen Bull / Teddy tv /NRK
ELSE KÅSS FURUSETH: Vi antar at dette bildet av Cindy Crawford er det som Else har brukt som inspirasjon. Legg merke til føflekken. FOTO: NTB / Jørgen Bull / Teddy tv /NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har strevd med mat og vekt så lenge jeg kan huske». Det skriver Else Kåss Furuseth i et innlegg på Instagram i april 2023.

Posten er del i humordronningens promotering av sitt nye program, ved navn Helsekost Furuseth. I NRK-serien følger vi Else gjennom et helt år, der hun forsøker på å endre livsstil og bli et lettere menneske. Med seg på laget har hun fire venner som ifølge NRK også sliter med overvekt, samt eksperter som skal gi råd.

Ifølge NRK ønsker Else med serien å vise hvorfor det kan være så vanskelig å slanke seg, og på den måten bidra til å fjerne skam og selvforakt, og vise seerne at de ikke er alene.

Rekonstruerer modellbilder

Else skriver i instainnlegget at det forventes at en stor kropp automatisk er en misfornøyd kropp. At grønnkål ofte presenteres som løsningen, mens man i det virkelige liv ofte tyr til nuggets i kveldinga. Else utdyper at å elske seg selv uansett kroppsfasong er del av tidsånden, og for å demonstrere nettopp dette har hun lagt ut bilder av seg selv i fiktive reklamekampanjer, der hun rekonstruerer ikoniske bilder av supermodellene Cindy Crawford og Kate Moss på 90-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer