Hilary Duff:

- Respekt til alle dere som får det til å se så enkelt ut... Det er beintøft!

Skuespiller Hilary Duff åpner opp om utfordringene rundt sitt andre svangerskap.

HILARY DUFF: Den amerikanske skuespilleren Hilary Duff og musikerkjæresten Matthew Koma venter sitt første felles barn. Hun har sønnen Luca (6) fra før. FOTO: NTB Scanpix
HILARY DUFF: Den amerikanske skuespilleren Hilary Duff og musikerkjæresten Matthew Koma venter sitt første felles barn. Hun har sønnen Luca (6) fra før. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer avslørte Younger-stjernen Hilary Duff (30) at hun og musikerkjæresten Matthew Koma (31) skal bli foreldre til en liten jente. Dette blir parets første felles barn. Hun har sønnen Luca (6) med eksmannen Mike Comrie (37) - som hun var gift med fra 2010 til 2016.

Til tross for at den amerikanske skuespilleren holder seg i form ved hjelp av trening og sunt kosthold under graviditeten, innrømmer hun at det er tøft å gå gravid. I et innlegg på Instagram forteller hun åpent om utfordringene hun møter på:

«Brystene mine er store, magen min er stor, kroppen min er stor.. Å gå gravid er hardt! Respekt til alle mødre der ute som får det til å se så enkelt ut... Denne reisen har vært beintøff, men samtidig også ekstremt spesiell. Det er vakkert å ha et lite liv inni meg, og å dagdrømme om alle de nye eventyrene vi har i vente - meeeen, det er nesten umulig for meg å få på meg skoene mine... og jeg er sykt lei av å stå opp ni ganger om natten for å tisse, se på den rare kroppen, som for øyeblikket ikke er min, i speilet. Vi kvinner er helt rå, og dette var bare en liten beskjed for å påminne meg og andre hvor sterke og vakre vi er!».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer