Hilary Duff:

- Respekt til alle dere som får det til å se så enkelt ut... Det er beintøft!

Skuespiller Hilary Duff åpner opp om utfordringene rundt sitt andre svangerskap.

HILARY DUFF: Den amerikanske skuespilleren Hilary Duff og musikerkjæresten Matthew Koma venter sitt første felles barn. Hun har sønnen Luca (6) fra før. FOTO: NTB Scanpix
HILARY DUFF: Den amerikanske skuespilleren Hilary Duff og musikerkjæresten Matthew Koma venter sitt første felles barn. Hun har sønnen Luca (6) fra før. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer avslørte Younger-stjernen Hilary Duff (30) at hun og musikerkjæresten Matthew Koma (31) skal bli foreldre til en liten jente. Dette blir parets første felles barn. Hun har sønnen Luca (6) med eksmannen Mike Comrie (37) - som hun var gift med fra 2010 til 2016.

Til tross for at den amerikanske skuespilleren holder seg i form ved hjelp av trening og sunt kosthold under graviditeten, innrømmer hun at det er tøft å gå gravid. I et innlegg på Instagram forteller hun åpent om utfordringene hun møter på:

«Brystene mine er store, magen min er stor, kroppen min er stor.. Å gå gravid er hardt! Respekt til alle mødre der ute som får det til å se så enkelt ut... Denne reisen har vært beintøff, men samtidig også ekstremt spesiell. Det er vakkert å ha et lite liv inni meg, og å dagdrømme om alle de nye eventyrene vi har i vente - meeeen, det er nesten umulig for meg å få på meg skoene mine... og jeg er sykt lei av å stå opp ni ganger om natten for å tisse, se på den rare kroppen, som for øyeblikket ikke er min, i speilet. Vi kvinner er helt rå, og dette var bare en liten beskjed for å påminne meg og andre hvor sterke og vakre vi er!».

Innlegget har skap engasjement på sosiale medier, og det er flere som kjenner seg igjen i det Hilary Duff skriver. Blant dem er en som kaller seg «Chrismbrooks79»:

«Jeg kunne ikke ha sagt det bedre! Takk for at du minnet oss på hvor hard og samtidig fantastisk denne tiden er. Selv fikk jeg min fine datter for en måned siden. Gratulerer og nyt øyeblikket!», skriver hun i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Beyoncé delte sjeldent bilde av sine supersøte tvillingbarn!

Avslørte kjønnet på ny gravid-trendfest

Det var gjennom et såkalt gender reveal party - som kan oversettes til kjønnsavsløringsfest på norsk - at Hilary Duff og Matthew Koma i juni fikk vite kjønnet på den lille. Da hadde de samlet venner og familien i hagen, og alle sammen hadde fått utdelt en konfetti. Ut av konfettikanonen spratt det rosa konfetti, som indikerte at de altså skal få en datter.

Hilary Duff delte video av festlighetene på sin Instagram-profil:

Skuespilleren har datet Matthew Koma siden 2016. Hun spilte for øvrig mot den norske skuespilleren Torbjørn Harr (44) i sesong 1 av Younger i 2015. Han hadde rollen som Anton Bjornberg - elskeren til Hilary Duffs rollefigur Kelsey Peters.

LES OGSÅ: Casey Anthony beskyldt for å ha drept datteren (2): - Jeg sover godt om natten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer