Dobbeltgjenger

Rihanna fikk sjokk da hun så bilder av dobbeltgjengeren sin

Og det gjorde vi også!

FIKK BAKOVERSVEIS: Det er neppe enkelt å vippe selveste Rihanna av pinnen – men 7-åringen Ala'a fikk det til. FOTO: Scanpix
FIKK BAKOVERSVEIS: Det er neppe enkelt å vippe selveste Rihanna av pinnen – men 7-åringen Ala'a fikk det til. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Robyn Rihanna Fenty, bedre kjent som bare Rihanna, ble raskt en av verdens mest populære artister etter debuten med «Pon de Replay» i 2005.Siden den gang har hun levert hits som «Umbrella», «Diamonds» og «Rude Boy».Det begynner å bli en stund siden fansen fikk ny musikk fra 31-åringen, men dét er det god grunn til. Hun har nemlig vært opptatt med egen sminkekolleksjon, egen undertøyskolleksjon og – mest nylig – egen kleskolleksjon.Med andre ord: Superstjernen har nok å henge fingrene i.Det er neppe lett å vippe en person som Rihanna av pinnen – men en helt spesiell 7-åring fikk det jaggu til. Ifølge sangeren selv holdt hun på å miste telefonen sin i bakken da hun kommer over et bilde av ungjenta.

Hvorfor, spør du? Se selv:

LES OGSÅ: Rihanna er verdens rikeste, kvinnelige artistLille Ala'a Skyy er Rihannas «dobbeltgjenger», og det tok ikke lang tid før kommentarene begynte å renne inn under bildet stjernen – med sjokk og vantro – delte med sine 73 millioner følgere.Noen spekulerer spøkefullt i om artisten har en hemmelig datter, mens andre står fast ved at det enten er et bilde av Rihanna selv da hun var yngre eller at hun har brukt et filter som forynger henne. (En app som gjør nettopp dét har nylig blitt veldig populær, så teorien kunne for så vidt vært troverdig.)De resterende er like sjokkert over likheten som hovedpersonen selv, og det er vi i KK-redaksjonen også; Ala'a er virkelig en mini-klone av «We Found Love»-sangeren. Det ser til og med ut til at duoen har lik øyenfarge...Ikke nok med at hun ble oppdaget av Rihanna – også tidligere supermodell Tyra Banks la ut bilde av Ala'a og ba internett om hjelp til å finne henne.Mon tro om 7-åringen kaprer en modellkontrakt...?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer