Rihanna

Rihanna-forside skaper historie

Ser du hvorfor?

FORSIDEPIKE: Rihanna stiller på coveret av britiske Vogues mai-utgave. Her fra en tidligere photoshoot. FOTO: Instagram
FORSIDEPIKE: Rihanna stiller på coveret av britiske Vogues mai-utgave. Her fra en tidligere photoshoot. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Robyn Rihanna Fentys (32) talent ble oppdaget ved en tilfeldighet da produsent Evan Rogers ferierte på fødestedet hennes, Barbados. Bare ett år senere, da Rihanna var 17 år, slo hun gjennom med låta «Pon de replay».Siden den gang har hun produsert hit på hit – på hit, på hit, på hit – og står blant annet bak «Umbrella», «We found love», «Diamonds», «Love the way you lie» og «Work».Men de siste årene har musikken blitt satt på vent til fordel for noe annet.I 2017 lanserte hun nemlig sitt eget sminke- og skjønnhetsmerke, Fenty Beauty. Siden har hun utvidet Fenty-paraplyen; nå omfavner den i tillegg klær, solbriller, sko og undertøy.Pssst: Norske Mona Berntsen, profesjonell danser og tidligere KK-forsidepike, har gått nedover catwalken iført Fenty-undertøy under New York Fashion Week – to ganger!

Artistkarrieren har altså vært lagt på is en god stund – det er fire år siden hennes siste album kom ut – men nå kan det se ut til at fansen kan forvente et slipp om ikke så (altfor) lenge.I mai pryder nemlig 32-åringen coveret av britiske Vogue!Musikken er langt ifra hovedtemaet i intervjuet som følger forsiden, men det er kjent praksis at artister lader opp til hemmelige albumslipp med «tilfeldig» selvpromotering; enten det er via magasiner, TV-opptredener eller diverse stunt på apper som Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer