Riley Keough

Riley Keough (26) stjal showet i Cannes

Ser du hvem hun er barnebarnet til?

RILEY KEOUGH: 26-åringen er blant årets hotteste skuespillertilskudd, og er i tillegg barnebarnet til selveste Elvis Presley. Foto: Splash News
RILEY KEOUGH: 26-åringen er blant årets hotteste skuespillertilskudd, og er i tillegg barnebarnet til selveste Elvis Presley. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den årlige filmfestivalen i Cannes byr på alt fra fantastiske filmer, ekstravagante fester, de aller største kjendisene fra hele verden, og noen stjerneskudd vi burde merke oss. Blant sistnevnte finner vi modellen Thylane Blondeau (15), som har skapt overskrifter over hele verden. I tillegg til den franske 15-åringen, var det et ansikt som vi ikke fikk tatt øynene våre bort fra. Ikke bare hadde skuespiller Riley Keough (26), kjent fra filmer som «Mad Max: Fury Road» og «Magic Mike», på seg noen av de mest fantastiske antrekkene, men det var noe veldig kjent ved det ansiktet. 

TRE GENERASJONER: Riley Keough (t.v.) er datteren til Lisa Marie Presley (i midten), som er datteren til den avdøde rockelegenden Elvis Presley. Foto: Scanpix
TRE GENERASJONER: Riley Keough (t.v.) er datteren til Lisa Marie Presley (i midten), som er datteren til den avdøde rockelegenden Elvis Presley. Foto: Scanpix Vis mer

26-åringen er nemlig datteren til Danny Keough (51) og Lisa Marie Presley (48). Etternavnet til sistnevnte hørtes kanskje litt kjent ut? Ja, for Riley Keough er nemlig barnebarnet til selveste Elvis Presley - «The King Of Rock And Roll». Og når vi setter bildene av Riley, Lisa Marie og Elvis opp mot hverandre, så ser vi helt klart og tydelig at disse tre er i slekt. Bare se på øynene!

Selv om Keough har vært kjent i lang tid, har nødvendigvis ikke det vært på grunn av skuespillertalentet. Det å være barnebarnet til Elvis Presley fører til at du nettopp blir introdusert som barnebarnet til Elvis Presley - og bare det. I et intervju med Today blir 26-åringen spurt om hun gleder seg til dagen dette tar slutt.

- Jeg tenker egentlig ikke så mye over det. Folk spør meg hele tiden om jeg blir frustrert over at alle introduserer meg som barnebarnet til Elvis Presley, men det er jo det jeg er. Det er fakta. Jeg ser ikke på det som en dårlig greie, forteller Keough. 

Imponerer på den røde løperen

I tillegg til å ha skuespillertalenter i store mengder, har også Riley Keough vist seg fram på den røde løperen. Filmfestivalen i Cannes er en fantastisk mulighet til å ta fram det beste man har av antrekk, og selv om Keough holdt en forholdsvis enkel stil, er den gjennomført fra A til Å.

Blant våre favoritter er den sorte overdelen med det mønstrete skjørtet. Enkelt og elegant! Det er også flere store designere som har lagt merke til 26-åringen, og denne uken møtte Keough opp på filmfestivalen i et fargesprakende nummer fra selveste Gucci. Vi gleder oss til å se henne på den røde løperen fremover. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer