Disney:

«Ringeren i Notre Dame» får nytt liv – og vi håper denne stjernen kaprer rollen som Esmeralda!

Perfekt match?

NY VERSJON: Historien om pukkelryggede Quasimodo fornyes. FOTO: Disney
NY VERSJON: Historien om pukkelryggede Quasimodo fornyes. FOTO: Disney Vis mer
Publisert

«Ringeren i Notre Dame» var opprinnelig en fransk roman skrevet av forfatter Victor Hugo i 1831, men de aller fleste av oss forbinder nok tittelen med Disney-filmen som kom ut hele 165 år senere i 1996.

Historien om pukkelryggede Quasimodo er en av underholdningsselskapets mest triste, og det er kanskje dét – at ikke alt ender like rosenrødt som vi er vant til, for eksempel i form av at Esmeralda forelsker seg i en annen mann – som gjør at filmen har brent seg godt fast i minnet.

Og nå får den nytt liv!

Amerikanske medier melder nemlig at «Ringeren i Notre Dame» er neste Disney-film som skal fornyes.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR VIRKELIGHET: Vi gleder oss til å se hvilke skuespillere som skal fylle rollene som Esmeralda og Quasimodo! Faktisk har vi et forslag selv... FOTO: Disney
BLIR VIRKELIGHET: Vi gleder oss til å se hvilke skuespillere som skal fylle rollene som Esmeralda og Quasimodo! Faktisk har vi et forslag selv... FOTO: Disney Vis mer

De siste årene har vi fått såkalte «live action»-versjoner (ekte skuespillere filmet med kamera, jour. anm.) av blant annet «Jungelboken» og «Alice i Eventyrland», og klassikerne «Løvenes Konge» og «Dumbo» kommer på kino i 2019.

Nå skal altså Quasimodo gjøre comeback også – og vi er spente. Hvem skal fylle rollene som ringeren i Notre Dame selv og, ikke minst, Esmeralda?

Ifølge Deadline hviskes det om at Josh Gad skal portrettere førstnevnte, men ingenting er bekreftet enda. Tidligere har Gad hatt stemmen til den sjarmerende snømannen Olaf i «Frost» og stjernen spilte LeFou i 2017-versjonen av «Skjønnheten og Udyret».


Når det gjelder Esmeralda... Vi foreslår Eva Mendes!

Se hvorfor:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer