Rihanna

Riri er rikest av alle

Rihanna er verdens rikeste, kvinnelige artist. Og det er ikke bare på grunn av musikken.

WORK, WORK, WORK: Det blir penger i kassa av mer enn bare musikken til verdensstjerna Rihanna. FOTO: NTB Scanpix
WORK, WORK, WORK: Det blir penger i kassa av mer enn bare musikken til verdensstjerna Rihanna. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Speil, speil på veggen der - hvem er den vakreste, kuleste og RIKESTE artist-dama i verden her? Vel, økonomimagasinet Forbes gir oss ikke svar på det første, men derimot har de foretatt en gjennomgang av «finansene» til verdens største artister, og øverst på listen over de rikeste kvinnelige artistene troner altså Rihanna, noe som betyr at hun slår artistkollegaene Madonna, Celine Dion og Beyoncé ned i stilettstøvlene.

(De kommer på henholdsvis andre, tredje og fjerdeplass, så de gråter neppe sine bitre tårer av den grunn. Og for øvrig er det mer korrekt å si at de er hakk i hæl med sine formuer.)

I tillegg til platesalg og konserter har RiRi (som hun blir kalt, hennes fødenavn er Robyn Rihanna Fenty) nemlig en lukrativ business i form av et eget skjønnhetsimperium, Fenty Beauty og nylig kom hun også eget klesmerke, Fenty, begg selskapene i samarbeid med luksusgiganten Louis Vuitton Moët Hennessy.

Ifølge Forbes er 31-åringen god for nærmere 600 millioner dollar, altså i overkant av 5,2 milliarder kroner, mens Madonna kan meske seg med 570 millioner dollar, etterfulgt av Celine Dion (450) og Beyoncé (400).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer